انواع پارتیشن بندی اداری

پارتیشن بندی اداری در چیدمان اداری و همچنین طراحی دکوراسیون داخلی ادارات نقش بسیار مهمی را ایفا کرده و در سبک‌ ها و انواع متفاوت قابل اجرا می‌ باشند. استفاده از پارتیشن های اداری در ادارات و پارتیشن بندی اداری، در واقع یکی از راه‌ های بسیار مؤثر در تفکیک فضای داخلی ادارات و ایجاد حریم شخصی برای کارکنان می‌ باشد و بر اساس نوع کاربرد و سلیقه مشتریان دارای انواع متفاوتی هستند. در پارتیشن بندی اداری از متریال‌ های متفاوتی همچون شیشه، ام دی اف، چوب و فلز آلومینیوم استفاده‌ شده و در ابعاد متفاوت اجرا می‌ شوند. در ادامه مقاله به انواع پارتیشن بندی اداری پرداخته و آن‌ ها را مورد بررسی قرار خواهیم داد. 

انواع پارتیشن بندی اداری بر اساس متریال

از جمله انواع پارتیشن بندی اداری می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود: 

پارتیشن اداری شیشه‌ ای 

یکی از پر کاربرد ترین متریال‌ های استفاده‌ شده در پارتیشن بندی اداری، متریال شیشه است که در انواع مات، نیمه مات و شفاف قابل استفاده هستند. پارتیشن‌ های شیشه‌ ای به‌ صورت تک‌ جداره و دو جداره قابل اجرا هستند و پارتیشن‌ های شیشه‌ای دو جداره عایق بسیار مناسبی در برابر صوت و حرارت می‌ باشند. این پارتیشن‌ ها نور طبیعی و مصنوعی را به‌ طور کامل از خود عبور داده و سبب صرفه‌ جویی در مصرف انرژی خواهند شد. همچنین نمای بسیار شیک، ساده و منحصر به‌ فرد پارتیشن‌ های اداری شیشه‌ ای سبب استقبال فراوان کارفرمایان در استفاده از آن‌ ها جهت پارتیشن بندی اداری شده و به‌ طور معمول در سبک‌ های مدرن از آن ها استفاده می‌ شود. 

پارتیشن اداری آلومینیوم 

در این نوع از پارتیشن بندی اداری، از فلز آلومینیوم جهت فریم پارتیشن استفاده‌ شده و از متریال هایی چون شیشه، ام دی اف و چوب نیز در قسمت داخلی آن‌ ها به کار برده می‌ شود. فلز آلومینیوم جزء فلز های بسیار سبک است و همچنین از مقاومت و دوام بسیار بالایی نیز در برابر آسیب‌ های محیطی برخوردار می‌ باشد. پارتیشن‌ های اداری آلومینیومی در سبک‌ های مدرن به‌ کار رفته و از کیفیت و قیمت بسیار مناسبی نیز برخوردار می‌ باشند. 

پارتیشن اداری چوبی 

در ساخت این پارتیشن‌ ها به‌ طور معمول از چوب‌ های متنوعی استفاده‌ شده و عایق بسیار مناسبی در برابر صوت و حرارت هستند. این پارتیشن‌ ها نیز در ابعاد متفاوت و به‌ صورت نیم قد و تمام‌ قد قابل اجرا بوده و به‌ صورت ترکیب با متریال شیشه نیز قابل طراحی هستند. پارتیشن‌ های اداری چوبی در رنگ‌ ها و طرح‌ های متنوعی قابل سفارش هستند و علاوه‌ بر ظاهری بسیار شیک و زیبا، حریم خصوصی بسیار مناسبی را نیز برای کارمندان ایجاد می‌ نمایند.

پارتیشن اداری ام دی اف 

متریال ام دی اف، جزء پرکاربرد ترین مواد استفاده‌ شده در پارتیشن بندی اداری بوده و از مقاومت، دوام و استحکام بسیار مناسبی برخوردار می‌ باشد. پارتیشن‌ های اداری ام دی اف نیز در رنگ‌ ها و طرح‌ های متفاوتی قابل سفارش هستند و در ابعاد گوناگون قابل اجرا بوده و از لحاظ قیمت خرید و اجرا نیز بسیار مناسب می‌ باشند. 

انواع پارتیشن بندی اداری از لحاظ جا بجایی 

پارتیشن‌ های اداری از لحاظ قابلیت جا بجایی به ۲ دسته پارتیشن‌ های اداری متحرک و پارتیشن‌ های اداری ثابت تقسیم‌ بندی می‌ شوند. 

پارتیشن‌ اداری متحرک 

در این نوع از پارتیشن بندی اداری، پارتیشن‌ ها توسط ریل‌ های خود قابلیت جا به جایی در محیط داخلی ادارات را داشته و می‌ توان موقعیت آن‌ ها را جهت ایجاد تنوع در دکوراسیون داخلی ادارات و یا بهره‌ وری بیشتر تغییر داد. 

پارتیشن اداری ثابت 

در این نوع از پارتیشن بندی اداری، پارتیشن‌ ها توسط اتصالات پیچ و مهره به زمین و یا سقف متصل شده و بر خلاف پارتیشن‌ های متحرک، قابلیت جا به جایی در محیط داخلی ادارات را نخواهند داشت. این نوع از پارتیشن‌ ها نیز در ارتفاعات گوناگون تمام قد و نیم قد قابل اجرا هستند و به‌ طور معمول از متریال شیشه در ساخت آن‌ ها استفاده می‌ شود. 

انواع پارتیشن بندی اداری بر اساس جداره 

پارتیشن‌ های اداری به‌ طور کلی بر اساس نوع جداره به پارتیشن‌ های اداری تک جداره و پارتیشن‌ های اداری دوجداره تقسیم‌ بندی می‌ شوند. 

پارتیشن اداری تک جداره 

این نوع از پارتیشن‌ ها دارای یک قاب ایستاده هستند و وزن آن‌ ها نسبت‌ به پارتیشن‌ های دو جداره بسیار سبک‌ تر می‌ باشد. در این نوع از پارتیشن‌ های اداری امکان نصب یراق آلاتی همچون کرکره و پرده امکان‌ پذیر نبوده و تنوع در آن‌ ها بسیار کم‌ تر از پارتیشن‌ های دو جداره می‌ باشد.

پارتیشن اداری دوجداره 

در این نوع از پارتیشن بندی اداری، از دو صفحه و یا قاب موازی با یکدیگر استفاده می‌ شود و عایق بسیار مناسبی در برابر صدا و حرارت می‌ باشند. پارتیشن‌ های اداری دوجداره از مقاومت، دوام و استحکام بسیار بالایی برخوردار هستند و در مقابل نیز هزینه خرید و نصب آن‌ ها بسیار بیشتر از پارتیشن‌ های تک‌ جداره می‌ باشد. امکان نصب یراق آلاتی چون پرده و کرکره نیز بر روی پارتیشن‌ های اداری دوجداره وجود داشته و از جمله ویژگی‌ های آن می‌ توان به عبور کابل‌ های سیستم از بین پنل های آن اشاره نمود.


اینجا بخوانید: پارتیشن شیشه ای دوجداره برای چه مکان هایی مناسب است؟

در پایان

شرکت دیکا آسیا تولید کننده و ارائه دهنده انواع پارتیشن‌ های اداری می‌ باشد و دارای سال‌ ها سابقه پرافتخار در این حرفه است. این مجموعه تمامی محصولات خود را با استفاده از مدرن ترین تجهیزات و ماشین‌ آلات به‌ روز دنیا تولید نموده و با بهره‌مندی از تیم طراحی متخصص و حرفه‌ای و همچنین تیم اجرایی بسیار ماهر و آموزش‌ دیده خود، خدمات طراحی، نصب و اجرای پارتیشن‌ های اداری را به مشتریان ارائه می‌ دهد. شما نیز می‌ توانید جهت اطلاع از قیمت انواع پارتیشن بندی اداری و چگونگی سفارش آن‌ ها، با شماره تلفن های 02126752179 و 02122968105 تماس حاصل کرده و اطلاعات لازم را از کارشناسان ما دریافت نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button