پارتیشن پیش ساخته و انواع آن

پارتیشن‌ پیش‌ ساخته دیوار غیر باربری است که محیط داخلی ساختمان‌ ها را تفکیک سازی کرده و فضا های بسیار کاربردی را به وجود می ‌آورد. تمامی پارتیشن‌ ها از لحاظ سازه‌ ای تنها بار خود را تحمل کرده و سبب ایجاد بار مرده در ساختمان نمی شوند.

پارتیشن‌ ها المان‌ های بسیار انعطاف‌ پذیر هستند و علاوه‌ بر ایجاد تقسیمات در فضا، می ‌توانند سبب ایجاد امنیت، جدا سازی‌ های صوتی و حرارتی و همچنین ایجاد حریم خصوصی شده و علاوه بر نقش کاربردی، دکوراسیون داخلی را نیز بسیار شیک و منحصر به‌ فرد جلوه می دهند. پارتیشن پیش ساخته از متریال‌ های گوناگونی چون شیشه، چوب، ام دی اف و آلومینیوم ساخته‌ شده و در ابعاد، ضخامت ها و همچنین مدل‌ های تک‌ جداره و دو جداره طراحی و ساخته می ‌شوند.

در این مقاله قصد داریم تا با انواع پارتیشن‌ های پیش‌ ساخته آشنا شده و مزایا و ویژگی‌ های آن‌ ها را مورد بررسی قرار دهیم. پس در ادامه مطالب با ما همراه باشید.

انواع پارتیشن پیش ساخته

انواع پارتیشن پیش ساخته بر اساس متریال به پارتیشن‌ های چوبی، شیشه ‌ای، ام دی اف و فلزی تقسیم‌ بندی می ‌شوند.

  • پارتیشن چوبی

متریال اصلی به‌ کار رفته در این پارتیشن‌ ها از چوب طبیعی و یا روکشی از چوب‌ های طبیعی است، وزن سبکی داشته و همچنین طراحی و اجرای آن‌ ها بسیار آسان است. این دیوار های پیش‌ ساخته می ‌توانند به‌ صورت ثابت و با بسته شدن به کف فضا اجرا شده و یا می ‌توانند متحرک بوده و در محیط داخلی جا به جا شوند. پارتیشن‌ های چوبی دارای رنگ‌ ها و طرح‌ های متفاوتی بوده و می ‌توانند فضایی بسیار گرم را در محیط به وجود آورند.

  • پارتیشن شیشه ‌ای

پارتیشن شیشه ای از متریال شیشه تشکیل شده و می ‌توان از انواع شیشه‌ های سکوریت و معمولی در آن‌ ها استفاده نمود. این دیوار های جدا کننده دارای یراق آلات و پروفیل های بسیار زیبایی بوده و در ضخامت ها، اشکال و ابعاد متفاوتی قابل سفارش هستند. همچنین پارتیشن‌ های شیشه ‌ای دوجداره عایق بسیار مناسبی در برابر صدا و حرارت می باشند و به دلیل عبور نور طبیعی و مصنوعی از خود، می ‌توانند در مصرف انرژی نیز صرفه‌ جویی نمایند. شستشو و نگهداری این دیوار های کاذب بسیار آسان است و از جمله مهم‌ ترین کاربرد آن‌ ها می ‌توان به استفاده از این پارتیشن‌ ها در محیط‌ های اداری و دفاتر کاری اشاره نمود.

  • پارتیشن ام دی اف

در پارتیشن‌ پیش‌ ساخته ام دی اف، از انواع ورق‌ های ام دی اف به‌ عنوان پنل اصلی استفاده‌ شده و در دور آن‌ ها می ‌توان از پروفیل‌ های آلومینیومی استفاده نمود. پارتیشن‌ های ام دی اف جزء پر کاربرد ترین پارتیشن‌ ها به ویژه در مراکز درمانی، سالن‌ های آرایشی، شرکت‌ ها و همچنین دفاتر بوده و در طرح‌ ها و رنگ‌ های متفاوتی اجرا می ‌شوند.

  • پارتیشن آلومینیومی

پارتیشن‌ های آلومینیومی یکی از مقاوم‌ ترین انواع پارتیشن‌ ها هستند و مانند پارتیشن‌ های چوبی، نصب و اجرای آن‌ ها بسیار آسان است. فریم به‌ کار رفته در این پارتیشن‌ ها نیز از جنس فلز آلومینیوم است و می ‌توانند عایق بسیار مناسبی در برابر صدا باشند.

پارتیشن‌ پیش ساخته از لحاظ جداره به ۲ دسته پارتیشن‌ های تک جداره و پارتیشن‌ های دوجداره تقسیم می ‌شود.

  • پارتیشن تک جداره

همانطور که از نام این پارتیشن‌ ها پیداست، از یک قاب تشکیل شده ‌اند و وظیفه اصلی آن‌ ها جدا سازی فضای داخلی بوده و علاوه در منازل، در بسیاری از ادارات و سایر مناطق غیر مسکونی نیز استفاده می‌ شوند. متریال‌ های متفاوتی در پارتیشن‌ های تک جداره استفاده‌ شده و نسبت‌ به پارتیشن‌ های دو جداره عایق مناسبی در برابر صدا و حرارت نمی ‌باشند.

  • پارتیشن دو جداره

بیشترین کاربرد پارتیشن‌ پیش ساخته دو جداره در ادارات پر سر و صدا و همچنین پر تردد است که جهت ایجاد فضا های بسیار شخصی و آرام از آن‌ ها استفاده می ‌شود. از متریال‌ های گوناگونی چون شیشه، ام دی اف و همچنین آلومینیوم در این پارتیشن‌ ها استفاده‌ شده که پر کاربرد ترین آن‌ ها پارتیشن‌ های دو جداره شیشه‌ ای هستند که شیشه آن‌ ها نیز سکوریت بوده و در برابر صدا و حرارت عایق می ‌باشند. در این پارتیشن‌ ها نیز از ستون‌ هایی برای نگهداری پنل آن‌ ها استفاده‌ شده و به صورت کشویی، درب دار و یا ثابت طراحی و اجرا می‌ شوند.

از جمله مزایای استفاده از پارتیشن‌ های دو جداره نیز می ‌توان به نصب پرده، کرکره و یا عبور کابل های برقی از میان جداره‌ های آن اشاره نمود.


اینجا بخوانید: پارتیشن شیشه ای دوجداره برای چه مکان‌ هایی مناسب است؟

پارتیشن‌ ها از لحاظ جا به‌ جایی به ۲ نوع پارتیشن‌ های ثابت و متحرک تقسیم‌ بندی می ‌شوند.

  • پارتیشن‌ های ثابت

این نوع از پارتیشن پیش‌ ساخته توسط پیچ و مهره به زمین و یا سقف متصل شده و امکان جا به جایی در محیط را نخواهند داشت. از متریال‌ های گوناگونی در این پارتیشن‌ ها استفاده‌ شده و برای جا به جایی آن‌ ها باید تمامی اتصالات آن را جدا نموده و به مکان دیگری منتقل نمود.

  • پارتیشن متحرک

دیوار های پیش ساخته متحرک دارای ریل‌ ها و یا چرخ‌ هایی در زیر خود هستند و قابلیت جا به جایی در فضای داخلی را دارند. همچنین در این پارتیشن‌ ها نیز از متریال‌ های گوناگونی استفاده‌ شده و می‌ توان در هر لحظه فضا های به‌ وجود آمده را تغییر داده و بزرگ و کوچک نمود.

مزایای استفاده از انواع پارتیشن پیش ساخته

از جمله مزایای استفاده از این دیوار های کاذب می ‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • پارتیشن‌ های پیش‌ ساخته نسبت‌ به دیوار های ساختمانی بسیار مقرون به صرفه‌ تر بوده و دارای وزن سبکی هستند.
  • اجرا و نصب این پارتیشن‌ ها بسیار سریع و آسان است و بدون ایجاد آلودگی در محیط‌ زیست نصب می ‌شوند.
  • با استفاده از این پارتیشن‌ ها می ‌توان حریم‌ های خصوصی در ابعاد متفاوتی را در کمترین زمان به وجود آورد.
  • نوع دو جداره این دیوار های کاذب، عایق بسیار مناسبی در برابر حرارت و صوت است و سبب صرفه‌ جویی در مصرف انرژی می ‌شوند.
  • انواع پارتیشن پیش‌ ساخته فضای بسیار کمتری را اشغال کرده و سبب استفاده بیشتر از محیط می ‌شوند.
  • تمیز کردن و نگهداری از پارتیشن‌ های پیش ساخته بسیار آسان است.
  • این پارتیشن‌ ها در ابعاد، ضخامت ها، رنگ و طرح‌ های متفاوتی ساخته‌ شده و متناسب با هر سلیقه و هر سبک دکوراسیونی هستند.

کاربرد پارتیشن پیش ساخته

دیوار های پیش‌ ساخته به دلیل تنوع بسیار زیاد در خود و ویژگی‌ های منحصر به‌ فرد دارای کاربرد های فراوانی می ‌باشند. به‌ عنوان مثال از این دیوار های کاذب برای تقسیم‌ بندی فضای داخلی شرکت‌ ها و مراکز اداری جهت به وجود آمدن حریم‌ های خصوصی برای کارمندان استفاده می ‌شود. از طرفی نیز می ‌توان از این پارتیشن‌ ها برای تقسیم‌ بندی داخلی سالن‌ های آرایشی و تغییر در دکوراسیون و نظم دهی به فضای داخلی استفاده نمود.

همچنین برخی از این پارتیشن‌ ها دارای خاصیت آنتی باکتریال بوده و سطوح آن‌ ها به‌ راحتی تمیز می ‌شوند. به‌ همین دلیل می ‌توان از آن‌ ها در مراکز بهداشتی، کلینیک‌ ها و بیمارستان‌ ها جهت تقسیم و تفکیک سازی محیط داخلی استفاده نمود. از دیگر کاربرد های پارتیشن‌ ها نیز می ‌توان به استفاده از آن‌ ها در منازل مسکونی و ویلا ها، کافی‌ شاپ‌ ها و رستوران‌ ها جهت جدا سازی ورودی از بخش پذیرایی، در مزون ها و مراکز خرید برای ایجاد اتاق‌ های پرو و همچنین در فروشگاه‌ ها و هایپر مارکت‌ های بزرگ اشاره نمود.

قیمت پارتیشن‌ پیش ساخته

فاکتور ها و عوامل بسیار متعددی در تعیین قیمت پارتیشن‌ ها تأثیر گذار هستند که از جمله این فاکتور ها می ‌توان به نوع متریال به‌ کار رفته در ساخت آن‌ ها، کیفیت پارتیشن، نوع طرح و رنگ آن، ابعاد و ضخامت آن، شرکت سازنده و غیره اشاره نمود.

مشتریان عزیز می ‌توانید برای اطلاع دقیق‌ تر از قیمت پارتیشن‌ های پیش ساخته، با شرکت دیکا آسیا و شماره تلفن 02122968105 تماس گرفته و اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

در پایان

شرکت فنی مهندسی دیکا آسیا ، طراح و تولید کننده انواع پارتیشن‌ اداری است و دارای طراحانی بسیار خلاق و ماهر است. این مجموعه تمامی پارتیشن‌ های خود را به‌ صورت تخصصی و مهندسی شده طراحی و اجرا کرده و در تمامی پارتیشن‌ های خود از با کیفیت‌ ترین متریال ها استفاده می‌ کند. شما می ‌توانید جهت مشاهده نمونه کار های شرکت دیکا آسیا، در شبکه‌ های اجتماعی ما را همراهی بفرمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button