پارتیشن سنتی

 پارتیشن‌ ها، سیستم‌ های جداکننده ای هستند که از آن‌ ها جهت فضاسازی محیط‌ های گوناگونی استفاده می‌ شود. در واقع پارتیشن، به دیوار های کاذبی گفته می‌ شود که از آن‌ ها جهت تفکیک سازی محیط‌ های شخصی و عمومی استفاده‌ شده و با توجه به ویژگی و کاربرد خود نیز دارای انواع بسیار متفاوتی هستند. پارتیشن‌ های سنتی، از جمله محبوب‌ ترین انواع دیوار های جداکننده هستند که دارای تفاوت‌ های بسیار زیادی با پارتیشن‌ های مدرن و همچنین پارتیشن‌ های اداری می باشند.

در این مقاله قصد داریم پارتیشن سنتی و ویژگی‌ های آن را معرفی نموده و کاربرد و مزایای آن را مورد بررسی قرار دهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

پارتیشن سنتی چیست؟

پارتیشن سنتی، نوعی از دیوار جداکننده است که از آن‌ ها جهت تفکیک سازی و فضاسازی محیط‌ های گوناگونی به‌ کار برده می‌ شود. در طراحی و ساخت پارتیشن‌ های سنتی، از متریال‌ های چوب و ام دی اف به‌ کار برده شده و این پارتیشن‌ ها دارای دوام و طول عمر مناسبی هستند. پارتیشن‌ های سنتی، همان‌ طور که از نام آن‌ ها پیداست، دارای نقش‌ و نگار و ظاهر بسیار سنتی هستند و بر روی پنل آن‌ ها، از انواع منبت کاری و مشبک کاری‌ های سنتی به کار برده می‌ شود. در واقع این پارتیشن‌ ها برخلاف پارتیشن‌ های اداری، بیشتر جنبه تزیینی داشته و علاوه‌ بر آن می‌ توان از آن‌ ها برای جداسازی محیط نیز استفاده نمود.

ویژگی‌ های پارتیشن سنتی

پارتیشن‌ های سنتی به‌ طور معمول به‌ صورت ثابت طراحی می‌ شوند و از ۲ یا ۳ لنگه نیز تشکیل شده‌اند. همچنین این پارتیشن‌ ها به‌ طور معمول به‌ صورت نیم قد طراحی و ساخته می‌ شوند و دارای کاربرد در محیط هایی همچون محیط‌ های شخصی، مزون ها، سالن‌ های آرایشی، مکان‌ های صنایع دستی و سنتی، به‌ عنوان المان دکوراتیو و غیره می‌ باشند. در طراحی و ساخت پارتیشن‌ های سنتی چوبی، از چوب‌ های طبیعی و بسیار با کیفیتی همچون گردو استفاده می‌ شود و به‌ دلیل منبت کاری و مشبک کاری این نوع پارتیشن‌ ها توسط هنر دست افراد، دارای قیمت و هزینه بسیار بالاتری در خرید نسبت‌ به سایر پارتیشن‌ ها می‌ باشند. در ساخت پارتیشن‌ های سنتی ام دی اف نیز از صفحات ام دی اف بسیار باکیفیت با روکش های متفاوت به‌ کار برده شده و کنده‌کاری و نقش‌ و نگار های موجود بر روی آن نیز توسط دستگاه‌ های سی ان سی انجام می‌ شود. این پارتیشن‌ ها به‌ دلیل استفاده از متریال با کیفیت در ساخت، دارای مقاومت مناسبی در برابر آسیب‌ ها و صدمات احتمالی هستند و در تنوع گسترده‌ ای از رنگ و طرح نیز به‌ صورت سفارشی قابل طراحی و ساخت می‌ باشند. پارتیشن‌ های سنتی، گزینه بسیار مناسبی برای افرادی است که علاقه ‌مند به دکوراتیو ها و تجهیزات سنتی هستند و می‌ توانند از آن‌ ها علاوه‌بر استفاده به‌ عنوان یک المان دکوراتیو، به‌ عنوان یک تقسیم کننده فضا نیز استفاده نمایند.

پارتیشن شیشه ای

مزایای پارتیشن سنتی

از جمله مزایای استفاده از پارتیشن سنتی در تقسیم‌ بندی و تفکیک سازی محیط، می‌ توان به موارد موارد زیر اشاره نمود:

  • عدم اشغال فضای زیاد در محیط
  • افزایش کارایی محیط داخلی
  • نصب و اجرای آسان
  • دارای کاربری دکوراتیو و تزیینی علاوه‌ بر تقسیم کننده فضا
  • برخورداری از مقاومت و دوام بسیار بالا
  • برخورداری از ظاهر کلاسیک و سنتی
  • قابلیت جا به جایی در محیط
  • قابل‌ استفاده در انواع مکان‌ های عمومی و شخصی
  • قابلیت رنگ‌ آمیزی
  • قابلیت طراحی و ساخت به‌ صورت سفارشی

قیمت خرید پارتیشن سنتی

همان‌ طور که در ابتدای مقاله به آن اشاره شد، در طراحی و ساخت پارتیشن‌ های سنتی، به‌ طور معمول از متریال‌ های چوب طبیعی و صفحات ام دی اف با روکش های بسیار با کیفیت به‌ کار برده می‌ شود. پارتیشن‌ های سنتی که از چوب‌ های طبیعی ساخته شده‌ اند، دارای منبت کاری و کنده‌ کاری توسط هنر دست افراد هستند و بنابراین از قیمت و هزینه بیشتری نسبت‌ به پارتیشن‌ های سنتی ام دی اف برخوردار می‌ باشند. از جمله عوامل تأثیرگذار در قیمت خرید پارتیشن سنتی نیز می‌ توان به تعداد لنگه‌ های پارتیشن، ابعاد و اندازه، جنس پارتیشن، نوع مشبک و منبت‌ کاری، شرکت تولید کننده و غیره اشاره نمود.


اینجا بخوانید: پارتیشن ژاپنی چیست؟ ویژگی های آن

در پایان

شرکت دیکا آسیا، طراح و تولید کننده انواع پارتیشن‌ اداری در سبک‌ های متفاوت است و آن‌ ها را در کیفیت های بسیار بالا به مشتریان عرضه می‌ نماید. شما عزیزان می‌ توانید جهت اطلاع از قیمت و چگونگی سفارش انواع پارتیشن‌ ها و دیوار های جداکننده، با این مجموعه تماس حاصل نموده و تمام راهنمایی‌ های لازم را از کارشناسان این مجموعه دریافت نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button