7 ایده طراحی پارتیشن های اداری

پارتیشن‌ های اداری دیوار های کاذب و پیش ساخته‌ ای هستند که جهت ایجاد حریم‌ های شخصی در داخل فضا های اداری استفاده‌ شده و دیوار هایی بسیار کاربردی و سودمند می باشند. در زمانی نه‌ چندان دور جهت ایجاد حریم شخصی برای فعالیت کارمندان، از دیوار های ساختمانی و گچی استفاده می‌ شد. اما اکنون در دکوراسیون و طراحی داخلی جدید دفاتر کاری، از انواع پارتیشن‌ ها جهت تفکیک سازی بخش‌ های مختلف ادارات استفاده‌ شده و بر خلاف ساخت دیوار های گچی و سیمانی بسیار مقرون‌ به‌ صرفه بوده و نصب و اجرای آن‌ ها نیز بسیار آسان است. در ساخت پارتیشن‌ های اداری، از مواد اولیه ‌ای چون چوب، شیشه، فلز و ام دی اف استفاده‌ شده و در سبک‌ ها و انواع گوناگونی قابل نصب و اجرا هستند. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا شما عزیزان را با 7 ایده طراحی پارتیشن اداری آشنا کنیم.

اهمیت استفاده از پارتیشن اداری

استفاده از انواع پارتیشن‌ اداری در فضای داخلی دفاتر کاری، علاوه‌ بر حفظ امنیت کارمندان، امنیت اطلاعات موجود در دفاتر اداری را نیز تضمین کرده و راه‌ حلی بسیار سریع و آسان جهت سفارشی کردن فضا های کاری و رفع نیاز های توسعه کسب‌ و کار می‌ باشند. شرکت‌ ها و دفاتر کاری گوناگون، پارتیشن‌ های اداری را بر اساس طراحی و فضای مورد نیاز خود انتخاب می‌ کنند و استفاده از این پارتیشن‌ ها در دفاتر مزایای بسیار فوق‌ العاده ‌ای را در برداشته که آن‌ ها را به‌ عنوان تجهیزاتی منحصر به‌ فرد در المان‌ های داخلی دفاتر اداری تبدیل کرده‌ است. همچنین پارتیشن هایی که دارای ویژگی عایق صدا و حرارت هستند، می‌ توانند حریم بسیار شخصی را برای کارمندان ایجاد کرده و از پخش شدن صدا در محیط‌ های پر رفت‌ و آمد و شلوغ جلوگیری کنند.


اینجا بخوانید: تأثیر پارتیشن اداری در مدرن سازی فضا

ایده های طراحی پارتیشن‌ های اداری

از جمله 7 ایده جالب در طراحی پارتیشن های اداری می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • پارتیشن‌ های کف تا سقف

پارتیشن‌ های اداری که از کف تا سقف اجرا می‌ شوند به‌ عنوان پارتیشن‌ های تمام قد شناخته‌ شده و راه‌ حلی محبوب و گزینه مناسبی جهت ایجاد فضا های کاری هستند. این پارتیشن‌ ها حریم‌ های شخصی ایجاد شده را به‌ طور کامل از دیگر قسمت‌ های موجود در محیط داخلی ادارات جدا کرده و برخی از مدل ها که در ساخت آن‌ ها از متریال چوب، ام دی اف و یا فلز استفاده می‌ شود. مانع دید کارمندان به محیط خارجی خود می‌ شوند. اما پارتیشن‌ های کف تا سقف که در ساخت آن‌ ها از شیشه استفاده شده‌ است، علاوه‌ بر ایجاد حریم شخصی می‌ تواند سبب تعامل کارمند با محیط خارجی خود شود. از جمله پر کاربرد ترین متریالی که برای پارتیشن‌ های اداری کف تا سقف استفاده می‌ شوند، متریال فلز است که فریم آن‌ ها نیز بسیار منحصر به‌ فرد بوده و شما به‌ راحتی می‌ توانید این پارتیشن‌ ها را پس‌ از استفاده و ایجاد تغییر در دکوراسیون، جا به جا کرده و مجدداً استفاده نمایید.

  • پارتیشن‌ های شیشه‌ ای

یکی از رایج ترین ایده ها در ساخت پارتیشن‌ های اداری، طراحی آن‌ ها توسط متریال شیشه است. پارتیشن‌ های اداری شیشه‌ ای به‌ طور معمول به‌ صورت پانل‌ های نیمه و تمام ارتفاع تولید شده و به دلیل سادگی و توانایی این پارتیشن‌ ها در ایجاد ظاهری شیک و منحصر به‌ فرد در فضا، جزء پارتیشن‌ های اداری بسیار محبوب هستند. در ساخت اکثر پارتیشن‌ های اداری شیشه‌ ای از فلز آلومینیوم نیز استفاده‌ شده و مزیت اصلی این دیوار های پیش‌ ساخته، دو جداره بودن آن‌ ها در کاهش صدا های تولید شده و حفظ دمای محیط داخلی و همچنین استفاده بیشتر از نور طبیعی و مصنوعی در فضا و صرفه‌ جویی در مصرف انرژی است.

  • پارتیشن‌ های نیم قد

یکی دیگر از متداول‌ ترین طراحی‌ هایی که در پارتیشن‌ های اداری به کار می‌ روند، اجرای آن‌ ها به‌ صورت نیم قد و نیمه ارتفاع است. این پارتیشن‌ ها تا حدودی حریم خصوصی را به کارمندان ارائه داده و می‌ توانند به‌ راحتی از یک مکان به مکان دیگر منتقل شده و طراحی آن‌ ها به‌ گونه ‌ای است که دارای ۴ دیوار و ۱ درب برای ورود و خروج کارمندان هستند. همچنین این نوع از طراحی در پارتیشن‌ های اداری به طور معمول جهت ایجاد فضای کاری با یک میز کار و استفاده از کامپیوتر وجود دارند.

  • پارتیشن‌ های اداری ثابت و متحرک

یکی دیگر از طراحی‌ های پارتیشن‌ های اداری، ساخت آن‌ ها به‌ صورت ثابت و متحرک است. همانطور که ممکن است بدانید، پارتیشن‌ های ثابت قابلیت جا به جایی در محیط داخلی ادارات را نداشته و توسط پیچ و مهره به زمین و یا سقف متصل می‌ شوند. اما بر خلاف آن‌ ها پارتیشن‌ های متحرک می‌ توانند در فضای داخلی ادارات توسط ریل و یا چرخ‌ هایی که به لبه‌ های آن‌ ها متصل هستند جا به‌ جا شده و فضا های بزرگ و کوچکی را ایجاد نمایند. پارتیشن‌ های متحرک بسیار انعطاف‌ پذیر هستند و به‌ راحتی از یک مکان به مکان دیگر منتقل شده و کسب‌ و کار هایی که به‌ دنبال راه‌ حل‌ های پارتیشن انعطاف‌ پذیر و موقت هستند می‌ توانند این نوع از پارتیشن‌ های اداری متحرک را انتخاب کرده و علاوه‌ بر ایجاد حریم‌ های شخصی برای کارمندان، سبب زیبا سازی طراحی داخلی ادارات نیز شوند.

  • سبک‌ های متفاوت پارتیشن اداری

طراحی پارتیشن اداری در سبک‌ های متفاوتی انجام‌ شده که از رایج‌ ترین این سبک‌ ها می‌ توان به سبک کلاسیک و مدرن اشاره نمود. در طراحی پارتیشن‌ های اداری در سبک کلاسیک، به‌ طور معمول از متریال چوب و ام دی اف استفاده‌ شده و دارای طرح و رنگ‌ های بسیار گرمی در دکوراسیون داخلی هستند. اما در طراحی پارتیشن‌ های اداری در سبک مدرن، از متریال‌ های شیشه و فلز در ساخت آن ها به کار برده شده و سبب ایجاد نمایی بسیار ساده، شیک و نسبتاً سرد نسبت‌ به سبک کلاسیک می‌ شوند.

  • طراحی پارتیشن اداری بر اساس تک‌ جداره و دو جداره

در برخی از دفاتر کاری که دارای محیطی بسیار آرام و کم‌ رفت‌ و آمد هستند، می‌ توان جهت تفکیک سازی فضا از انواع پارتیشن‌ های تک‌ جداره استفاده نمود. اما در محیط‌ های اداری که بسیار شلوغ و پر رفت‌ و آمد هستند، جهت کاهش آلودگی صدا و افزایش تمرکز در کارمندان، می‌ توان از انواع پارتیشن‌ های دو جداره به کار برد. پارتیشن‌ های اداری دو جداره طوری طراحی شده ‌اند که می‌ توانند فضایی بسیار مطلوب و مناسبی را جهت فعالیت کارمندان به وجود آورده و از پخش شدن صدا در فضای داخلی ادارات جلوگیری نمایند. همچنین این پارتیشن‌ ها می‌ توانند بسیاری از عیوب موجود در طراحی داخلی فضا را از بین برد و سبب ایجاد نظم در فضا شوند.

  • استفاده از درب یا پنجره

یکی دیگر از طراحی‌ های پارتیشن‌ های اداری، استفاده از پنجره و یا درب ورود و خروج جهت حفظ حریم شخصی کارکنان است. طراحی برخی از پارتیشن‌ های اداری بدون درب بوده و حریمی که جهت فعالیت کارمندان ایجاد شده‌ است، کاملاً خصوصی نمی ‌باشد. اما در برخی از پارتیشن‌ ها می‌ توان از درب و یا پنجره‌ های گوناگونی استفاده کرده تا علاوه‌ بر ایجاد راهی برای خروج و ورود افراد، حریمی بسیار شخصی را به‌ ویژه برای برگزاری جلسات و یا در سالن‌ های کنفرانس ایجاد نمود.

مزایای استفاده از پارتیشن اداری

از جمله مزایای استفاده از پارتیشن‌ های اداری می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • افزایش زیبایی فضای داخلی ادارات
  • تفکیک سازی و تقسیم‌ بندی مناسب محیط داخلی
  • استفاده بیشتر از نور طبیعی و مصنوعی
  • اجرای سریع و آسان
  • هزینه ‌ای مناسب و مقرون‌ به‌ صرفه
  • ایجاد تأثیرات مطلوب در فضای کاری
  • نگهداری و تمیز کردن بسیار آسان
  • عایق دما و صدا
  • دوام و مقاومت بسیار بالا در برابر آسیب‌ های بیرونی
  • ایجاد نمایی بسیار شیک و مدرن در محیط داخلی
  • ایجاد فضای بسیار شخصی برای فعالیت کارمندان

در پایان 

پس از آشنایی با 7 ایده طراحی پارتیشن اداری وقت آن است با شرکت دیکا آسیا آشنا شوید.

شرکت فنی‌ مهندسی دیکا آسیا ، طراح و تولید کننده انواع پارتیشن‌ های اداری بوده و جزء معتبر ترین و شناخته‌ شده‌ ترین شرکت‌ ها در این حرفه است. این مجموعه دارای طراحانی بسیار خلاق و مبتکر است و از با کیفیت‌ ترین و مرغوب‌ ترین متریال ها در ساخت محصولات خود استفاده می‌ کند. تمامی پارتیشن‌ های ساخته‌ شده در این مجموعه از مقاومت و دوام بسیار بالایی برخوردار بوده و متناسب با نوع سفارش مشتریان می‌ باشند. در صورت اطلاع از قیمت و چگونگی خرید پارتیشن‌ های اداری، می‌ توانید با شرکت دیکا آسیا تماس گرفته و اطلاعات لازم را از اپراتور های ما دریافت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button