پارتیشن فلزی کاربرد، مزایا و معایب آن

پارتیشن به دیوار جداکننده ای گفته می‌ شود که به‌ منظور جدا سازی و تفکیک سازی یک فضای داخلی استفاده‌ شده و بر خلاف دیوار های ساختمانی، دارای وزن بسیار سبک و غیر باربر می‌ باشند. دیوار های جدا کننده یا پارتیشن‌ ها از مصالح و متریال‌ های گوناگونی چون شیشه، چوب، ام دی اف و فلز ساخته‌ شده و در ضخامت ها و ابعاد متفاوت اجرا می‌ شوند. وظیفه اصلی پارتیشن‌ ها تفکیک سازی فضای داخلی و همچنین ایجاد حریم‌ های خصوصی بوده و با توجه به نوع متریال به‌ کار رفته در آن‌ ها، دارای معایب و مزایا و همچنین کاربرد گوناگون هستند.

پارتیشن فلزی چیست؟

همانطور که از نام این پارتیشن‌ ها پیداست، متریال اصلی به‌ کار رفته در آن‌ ها از فلز بوده و علاوه بر منازل، در بسیاری از ادارات و مکان‌ های غیر مسکونی نیز استفاده می‌ شوند. از جمله فلزاتی که در پارتیشن های فلزی به کار برده می‌ شوند می‌ توان به آلومینیوم، برنج ، آهن و همچنین فولاد اشاره نمود. پارتیشن‌ های فلزی نسبت‌ به سایر پارتیشن‌ ها، دارای مقاومت و پایداری بیشتری بوده و در ابعاد و طرح‌ های متفاوتی اجرا و نصب می‌ شوند.

پارتیشن‌ های فلزی گزینه بسیار مناسبی برای تفکیک سازی و ایجاد حریم‌ های خصوصی در ادارات هستند و در پروژه‌ های مختلفی جهت تغییر دکوراسیون، از این جنس پارتیشن‌ ها استفاده می‌ شود. تمامی دیوار های کاذب دارای مزایا و معایب گوناگونی هستند و با توجه به متریال به‌ کار رفته در ساختن آن ها، دارای کاربرد های گوناگونی می‌ باشند.

اهمیت استفاده از پارتیشن فلزی در تفکیک سازی فضا

یکی از مهم‌ ترین دلایلی که سبب می‌ شود امروزه از پارتیشن‌ های فلزی در دکوراسیون داخلی و همچنین ایجاد حریم‌ های شخصی استفاده شود، وزن سبک آن‌ ها و عدم ایجاد بار مرده در وزن کلی ساختمان است. زیرا همانطور که ممکن است بدانید دیوار های ساختمانی می‌ توانند وزن کلی ساختمان را افزایش داده و علاوه‌ بر صرف هزینه بسیار زیاد، زمان طولانی‌ تری را برای ساخت به خود اختصاص می‌ دهند. اما بر خلاف دیوار های ساختمانی، پارتیشن‌ های فلزی در زمان بسیار کوتاهی نصب شده و هیچ‌ گونه آلودگی در محیط اطراف خود ایجاد نمی‌کنند. همچنین این پارتیشن‌ ها به دلیل مواد اولیه فلزی در خود، دارای مقاومت و استحکام بیشتری نسبت‌ به دیوار های ساختمانی هستند و دارای طول عمر بیشتری نیز می‌ باشند.

کاربرد پارتیشن فلزی

پارتیشن‌ های فلزی از فلزات گوناگون ساخته‌ شده و در طرح‌ ها و مدل‌ های متنوعی طراحی و اجرا می‌ شوند. بنابراین افراد می‌ توانند به‌ راحتی هر کدام از طرح‌ های این پارتیشن را در ابعاد و اندازه‌ های گوناگون مطابق با نوع دکوراسیون داخلی خود سفارش داده و اجرا نمایند. یکی از کاربرد های پارتیشن‌ های فلزی در تقسیم‌ بندی فضای داخلی منازل و ادارات است. بنابراین می‌ توان گفت که پارتیشن‌ های فلزی بر اساس نوع کاربرد خود به ۳ دسته پارتیشن‌ های فلزی صنعتی، پارتیشن فلزی اداری و همچنین پارتیشن فلزی خانگی تقسیم‌ بندی می‌ شوند.

  • پارتیشن فلزی صنعتی

از جمله کاربرد های پارتیشن فلزی می‌ توان به استفاده از آن‌ ها در محیط‌ های صنعتی اشاره نمود. منظور از محیط‌ های صنعتی‌، تنها کارخانجات و صنایع بزرگ و کوچک نبوده بلکه از این دیوار های کاذب در تفکیک سازی بخش‌ های مختلف هایپر مارکت‌ ها، فروشگاه‌ های بزرگ، مراکز تجاری و خرید و غیره استفاده می‌ شوند. پارتیشن‌ های فلزی به دلیل مقاومت بسیار بالای آن‌ ها، مناسب برای استفاده در اماکن پر تردد و شلوغی مانند فروشگاه‌ ها و کارخانجات بوده و محیط‌ های بسیار شخصی را برای کارمندان و فروشندگان به وجود می آورد.

  • پارتیشن فلزی اداری

از این پارتیشن‌ ها در ایجاد حریم‌ های بسیار شخصی برای کارمندان در شرکت‌ ها و سازمان‌ های اداری استفاده‌ شده و نسبت‌ به دیوار های ساختمانی بسیار مقرون‌ به‌ صرفه‌ تر هستند. پارتیشن‌ های فلزی که در ادارات استفاده می‌ شوند، عایق بسیار مناسبی در برابر صدا و حرارت هستند و در ابعاد متفاوتی اجرا شده و کار فرمایان می ‌توانند هر کدام از این پارتیشن‌ ها را بنا بر سلیقه و نیاز های خود در محیط داخلی ادارات انتخاب نمایند.

  • پارتیشن فلزی خانگی

از این پارتیشن ها برای تقسیم‌ بندی فضا های مختلف خانه نیز استفاده‌ شده و بیشتر در دکوراسیون‌ های مدرن به کار برده می‌ شوند. استفاده از پارتیشن‌ های فلزی می‌ تواند نما و دکوراسیون داخلی منازل را بسیار شیک و منحصر به‌ فرد جلوه کرده و به دلیل استحکام بسیار بالا، می‌ توانند در برابر صدمات و فشار ها مقاومت کنند.

انواع پارتیشن فلزی

پارتیشن‌ های فلزی بر اساس کاربرد و نوع فلز به‌ کار رفته در آن‌ ها، رنگ، طرح و ترکیب این نوع پارتیشن با سایر متریال ها به انواع مختلفی تقسیم‌ بندی می ‌شوند.

از جمله انواع پارتیشن‌ های فلزی می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • پارتیشن فلزی متحرک

این پارتیشن‌ ها دارای چرخ‌ هایی در زیر خود بوده و یا بر روی ریل های مشخصی توانایی جا به جایی در فضای داخلی را دارند.

  • پارتیشن فلزی ثابت

این نوع از پارتیشن‌ های فلزی بر خلاف پارتیشن‌ های متحرک، قابلیت جا به جایی در محیط داخلی را نداشته و توسط پیچ و تجهیزات مختلف بر روی زمین و یا سقف متصل می‌ شوند.

  • پارتیشن فلزی تک جداره

این پارتیشن‌ ها تنها از یک ورق فلز ساخته‌ شده و برای مکان‌ هایی که دارای تردد بسیار کم و خلوت هستند مناسب می‌ باشند.

  • پارتیشن فلزی دو جداره

این نوع از پارتیشن‌ های فلزی به‌ صورت دوجداره ساخته‌ شده و عایق بسیار مناسبی در برابر حرارت و صوت می‌ باشند و بنابراین گزینه مناسبی برای استفاده در محیط‌ های اداری و همچنین اماکن پرترددی مانند فروشگاه‌ ها و مراکز تجاری هستند.

مزایای استفاده از پارتیشن فلزی

پارتیشن‌ های فلزی به‌ عنوان دیوار های جدا کننده دارای مزایای متفاوتی هستند که از جمله این مزایا می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • با استفاده از پارتیشن‌ های فلزی می‌ توان اتاق‌ های بسیار مناسبی بنا بر نیاز های خود در محیط داخلی ایجاد نمود.
  • پارتیشن‌ های فلزی سبب ایجاد حریم‌ های خصوصی شده و از لحاظ ایجاد امنیت، دید و همچنین پخش شدن صدا گزینه مناسبی می‌ باشند.
  • دیوار های کاذب فلزی از لحاظ وزن نسبت به دیوار های گچی بسیار سبک بوده و دارای هزینه ساخت کمتری هستند.
  • این پارتیشن‌ ها مساحت بسیار کمی را اشغال کرده و در هر مکانی قابل استفاده می‌ باشند.
  • در تمامی پارتیشن‌ های فلزی از مواد اولیه و پروفیل‌ های بسیار با کیفیتی استفاده شده و در برابر آسیب‌ های بیرونی بسیار مقاوم و با دوام هستند.
  • این پارتیشن‌ ها عایق بسیار مناسبی در برابر صدا و حرارت بوده و به‌ همین دلیل بیشتر در سازمان‌ های اداری از آن‌ ها به کار برده می‌ شود.
  • دیوار های جدا کننده فلزی در برابر رطوبت، گرما، آتش، مورچه و موریانه، میکروب و غیره مقاوم بوده و به دلیل یکنواخت بودن سطح رویی خود به‌ راحتی تمیز می‌ شوند.
  • پارتیشن‌ های فلزی دارای استحکام کافی بوده و به‌ هیچ‌ عنوان در اثر مدت‌ ها استفاده دچار شکستگی، خم شدگی و همچنین تغییر شکل در برابر فشار های گوناگون نمی ‌شوند.

معایب استفاده از پارتیشن فلزی

از جمله معایب استفاده از پارتیشن های فلزی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • در صورت استفاده از پارتیشن‌ های فلزی نا مرغوب، این پارتیشن‌ ها می‌ توانند در برابر رطوبت مقاومت خود را از دست داده و دچار زنگ زدگی و یا تغییر رنگ شوند.
  • همچنین استفاده از پارتیشن‌ های فلزی متحرک در مناطق زلزله خیز مناسب نبوده و بهتر است در صورت استفاده از این دیوار های کاذب، از نوع ثابت آن‌ ها استفاده نمود.
  • استفاده از پارتیشن‌ های فلزی در سبک‌ های کلاسیک دکوراسیون داخلی مناسب نبوده و بهتر است که در سبک‌ های مدرن از آن‌ ها برای تفکیک سازی استفاده نمود.
  • در پارتیشن‌ های فلزی تنوع طرح و رنگ بسیار کمتر از سایر پارتیشن‌ های چوبی و ام دی اف می‌ باشد.

هزینه پارتیشن فلزی

فاکتور های بسیار گوناگونی در تعیین هزینه نهایی پارتیشن‌ های فلزی تأثیر گذار هستند که از جمله این فاکتور ها می‌ توان به کیفیت متریال به‌ کار رفته در آن، نوع فلز استفاده‌ شده، ابعاد، شرکت سازنده و اجرا، نوع پارتیشن، طرح و رنگ آن و غیره اشاره نمود. بنابراین با توجه به این عوامل نمی ‌توان هزینه مشخصی را برای این پارتیشن‌ ها در نظر گرفت. مشتریان عزیزی که قصد اطلاع از قیمت پارتیشن‌ های فلزی را دارند، می‌ توانند با شرکت دیکا آسیا تماس گرفته و با کارشناسان ما در ارتباط باشند.


اینجا بخوانید: انواع پارتیشن اداری

در پایان

شرکت فنی مهندسی دیکا آسیا ، تولید کننده انواع پارتیشن‌ اداری بوده و علاوه‌ بر طراحی و عرضه این پارتیشن‌ ها، خدمات نصب و اجرای آن‌ ها را نیز به مشتریان ارائه می‌ دهد. این مجموعه دارای تیمی بسیار خلاق و ماهر در حرفه خود می‌ باشد و از با کیفیت‌ ترین متریال ها در ساخت پارتیشن‌ های خود استفاده کرده و آن‌ ها را با مناسب‌ ترین قیمت اجرا می‌ نماید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button