معرفی پارتیشن‌ های پلاستیکی، مزایا و معایب آن ها

اگر در حال خواندن این مقاله هستید، حتماً می ‌دانید که پارتیشن چیست و چه کاربردی دارد. جهت یاد آوری مجدد می ‌توان گفت که پارتیشن‌ ها، دیوار های کاذبی هستند که از متریال‌ های متفاوتی چون چوب، ام دی اف، شیشه، پلاستیک و آلومینیوم ساخته شده و هدف اصلی از استفاده آن ها، تقسیم‌ بندی فضای داخلی می‌ باشد. انتخاب پارتیشن‌ ها بر اساس نوع دکوراسیون داخلی است و این دیوار های کاذب در اندازه‌ ها، ابعاد و جداره‌ های متفاوت تولید، ساخته و اجرا می ‌شوند. پارتیشن‌ ها براساس متریال، جداره، نوع کاربرد و غیره به انواع گوناگونی تقسیم‌ بندی می ‌شوند که از نوع متریالی آن می ‌توان به پارتیشن‌ های پلاستیکی اشاره نمود.

پارتیشن پلاستیکی چیست؟

پارتیشن پلاستیکی به دیوار جداکننده ای گفته می ‌شود که متریال اصلی به‌ کار رفته در آن از جنس پلاستیک است. از پارتیشن‌ های پلاستیکی علاوه‌ بر دفاتر کاری، در داخل منازل نیز برای تفکیک سازی و همچنین ایجاد فضا های شخصی استفاده می ‌شود. متریال به‌ کار رفته در این پارتیشن‌ ها، پلی‌ وینیل کلراید است و به‌ طور عمده به ۲ دسته تقسیم می ‌شوند.

انواع پارتیشن پلاستیکی

به‌ طور کلی پارتیشن‌ های پلاستیکی بر اساس ساختار به ۲ دسته زیر تقسیم‌ بندی می‌ شوند:

  • دسته اول پارتیشن‌ هایی هستند که به طور خالص از پلیمر و پلاستیک تشکیل شده و از هیچ متریال دیگری در ساخت آن ها استفاده نشده‌ است. ضخامت به‌ کار رفته در لایه‌ های این پارتیشن‌ ها نیز به اندازه‌ی ۱ اینچ بوده و از مقاومت و پایداری بسیار بالایی برخوردار هستند.
  • دومین دسته از پارتیشن‌ های پلاستیکی، دیوار های جداکننده ای هستند که لایه داخلی آن ها را متریال هایی چون چوب و یا فلز تشکیل داده و لایه خارجی و بیرونی آن ها را پلیمر و یا پلاستیک تشکیل می‌ دهد. در واقع در این پارتیشن‌ ها، پلاستیک به‌ عنوان روکش عمل کرده و مانند پارتیشن‌ های پلیمری نیز از لحاظ استحکام بسیار مقاوم می ‌باشند.

همچنین پارتیشن‌ های پلاستیکی بر اساس عملکرد نیز به ۳ دسته پارتیشن پلاستیکی چرخشی، پارتیشن پلاستیکی ثابت و پارتیشن پلاستیکی آکاردئونی تقسیم‌ بندی می‌ شوند.

  • پارتیشن پلاستیکی چرخشی

پارتیشن‌ های پلاستیکی چرخشی نیز جزء پارتیشن‌ های متحرک به شمار رفته و قادر هستند بر روی یک میله نسبتاً سبک به‌ دور یک محور خاصی چرخیده و فضای خاصی را به وجود آورند.

  • پارتیشن پلاستیکی ثابت

این دسته از پارتیشن‌ های پلاستیکی توسط تجهیزاتی بر روی زمین متصل شده و متحرک نمی ‌باشند. در واقع از این پارتیشن‌ های پلاستیکی در مکان‌ هایی استفاده می ‌شود که نیاز به جابجایی پارتیشن‌ ها وجود نداشته و برای ایجاد فضا های ثابت به کار برده می ‌شوند.

  • پارتیشن پلاستیکی آکاردئونی

همان طور که از نام این پارتیشن‌ ها مشخص است، به‌ صورت آکاردئونی باز و بسته شده و می ‌توان از آن ها در مکان‌ هایی استفاده نمود که نیاز به باز و بسته شدن خواهند دارند.

مزایای استفاده از پارتیشن پلاستیکی

از جمله مزایای استفاده از پارتیشن های پلاستیکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت بسیار بالا

برخی از افراد بر این باورند که به دلیل استفاده از متریال پلاستیک در ساخت این پارتیشن‌ ها، این دیوار های جداکننده از مقاومت و پایداری کمتری برخوردار باشند. اما باید گفت که پلاستیک به‌ کار رفته در ساخت این پارتیشن‌ ها از بافتی بسیار متراکم و فشرده برخوردار بوده و بسیار مقاوم در برابر آسیب‌ های بیرونی هستند. همچنین از این پارتیشن‌ ها در سرویس‌ های بهداشتی و حمام ها نیز استفاده‌ شده و به دلیل تماس مستقیم با آب، دارای مقاومت بسیار مناسبی در برابر نم و رطوبت می ‌باشند.

  • آنتی باکتریال

یکی دیگر از مزایای پارتیشن‌ های پلاستیکی، خاصیت آنتی باکتریال و ضد میکروبی آن است. در واقع جنس این پارتیشن‌ ها به‌ گونه ‌ای است که امکان رشد میکروب‌ ها و باکتری‌ ها بر روی آن ها وجود نداشته و می ‌توان از آن ها در فضاهای درمانی و بیمارستانی نیز استفاده نمود.

  • تنوع در رنگ و ابعاد

تنوع رنگ در پارتیشن‌ های پلاستیکی بسیار بالا است و می‌توانید آن ها را در انواع رنگ‌ های دلخواه سفارش داده و اجرا نمایید. همچنین به دلیل وجود متریال پلاستیک در این دیوار های جداکننده، می ‌توانید آن ها را در ابعاد بسیار مختلفی سفارش داده و متناسب با نوع دکوراسیون داخلی دفاتر و یا منازل اجرا نمایید.

  • عایق صدا و حرارت

از دیگر مزایای پارتیشن‌ های پلاستیکی، می‌ توان به عایق صدا و حرارت اشاره کرد. این پارتیشن‌ ها عایق بسیار مناسبی برای صوت و حرارت بوده و می ‌توانند از پخش شدگی صدا در محیط جلوگیری کرده و سبب صرفه‌ جویی در مصرف انرژی به دلیل عدم هدر رفت دما شوند. با استفاده از پارتیشن‌ های پلاستیکی، دمای موجود در فضای به‌ وجود آمده، ثابت بوده و از جداره‌ های این پارتیشن‌ ها به بیرون نفوذ نخواهند کرد.

  • سهولت در اجرا

این پارتیشن‌ ها نسبت‌ به دیگر پارتیشن‌ های شیشه ‌ای و یا چوبی، از وزن بسیار سبک تری برخوردار بوده و به‌ همین دلیل نصب و اجرای آن ها نیز نسبت‌ به دیگر دیوار های کاذب بسیار راحت ‌تر است. نصب این پارتیشن‌ ها نیاز به تجهیزات خاص و همچنین نیروی بسیار زیادی نداشته و در سریع ‌ترین زمان ممکن در محل مورد نظر اجرا می ‌شوند.

از دیگر مزایای این پارتیشن‌ ها نیز می ‌توان به امکان تعویض و ترمیم آسان آن ها، وزن بسیار کم، نصب آن ها بدون ایجاد خسارت به ساختمان، مقاوم در برابر زلزله، عایق بسیار مناسب در برابر رطوبت و پوسیدگی، ایجاد نمایی بسیار زیبا در محیط داخلی و همچنین قابلیت جمع‌ آوری سریع و استفاده در مکانی دیگر اشاره نمود.

معایب پارتیشن پلاستیکی

از معایب پارتیشن های پلاستیکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این پارتیشن‌ ها دارای وزن بسیار سبکی بوده و به‌ همین دلیل نمی ‌توانند فشار بسیار زیادی را بر روی خود تحمل نمایند و از این‌ جهت تحمل فشار آن ها بسیار پایین است.
  • پارتیشن‌ های پلاستیکی برخلاف وجود طیف گسترده رنگی، دارای طرح‌ های متنوعی نبوده و تنها تنوع آن ها در رنگ‌ های گوناگون است.
  • جلوه و نمای پارتیشن‌ های پلاستیکی نسبت‌ به سایر پارتیشن‌ ها مانند پارتیشن‌ های چوبی، شیشه‌ ای و یا ام دی اف کمی پایین‌ تر است و به نسبت آن ها دارای طرفداران کمتری می ‌باشد.

قیمت پارتیشن پلاستیکی

پارتیشن‌ پلاستیکی نسبت‌ به سایر پارتیشن‌ ها از قیمت بسیار مناسب‌ تر و مقرون‌ به‌ صرفه تری برخوردار است. اما المان‌ هایی چون نوع پارتیشن پلاستیکی، متریال به‌ کار رفته در ساخت آن، ابعاد و همچنین رنگ پارتیشن‌ ها و شرکت سازنده در قیمت نهایی آن تأثیر گذار بوده و نمی ‌توان هزینه و قیمت مشخصی را برای آن در نظر گرفت. شما می ‌توانید جهت اطلاع دقیق از قیمت پارتیشن‌ های پلاستیکی، با شرکت دیکا آسیا تماس گرفته و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

علت استفاده از پارتیشن پلاستیکی در محیط‌ های کاری

یکی از مهم ترین دلایل استفاده از پارتیشن‌ های پلاستیکی در محیط‌ های اداری، ویژگی عایق مناسب این پارتیشن‌ ها در برابر صدا و حرارت است. زیرا در محیط‌ های اداری، صدا هایی چون صحبت با تلفن، صحبت با سایر کارمندان، صدای کیبورد کامپیوتر و لپ ‌تاپ، صدای فکس و غیره سبب ایجاد مزاحمت و عدم تمرکز در سایر کارکنان شده و با استفاده از پارتیشن‌ های پلاستیکی، می ‌توان از پخش شدن این صدا ها جلوگیری کرده و سبب تمرکز بیشتر در کارمندان شد. همچنین این پارتیشن‌ ها علاوه‌ بر عایق صوت، عایق حرارت نیز بوده و می ‌توانند در مصرف انرژی در ادارات بسیار صرفه‌ جویی کنند. از دیگر دلایل استفاده از این پارتیشن ‌ها در دفاتر نیز می ‌توان به قیمت مناسب این پارتیشن‌ ها، تنوع بسیار بالا در رنگ و ابعاد، وزن سبک آن ها و سهولت در نصب و جابجایی، ایجاد حریم خصوصی و ایجاد فضا های گوناگون اشاره نمود.


اینجا بخوانید: مهم ترین معیار های انتخاب پارتیشن در ادارات

در پایان

شرکت فنی مهندسی دیکا آسیا طراح و تولید کننده انواع پارتیشن اداری و پارتیشن شیشه ای در سبک‌ ها و مدل‌ های متفاوت و کاملا به روز بوده و دارای طراحانی بسیار حرفه ‌ای و ماهر در این زمینه است. این مجموعه تمامی محصولات خود را با بالا ترین کیفیت و مناسب‌ ترین قیمت به عرضه مشتریان رسانده و شما می ‌توانید جهت اطلاع از چگونگی سفارش پارتیشن‌ ها و همچنین دریافت قیمت پارتیشن اداری با این مجموعه تماس گرفته و اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button