انواع پارتیشن اداری

انواع پارتیشن اداری

پارتیشن ‌ها به ‌عنوان ابزار های جداکننده و تقسیم کننده فضای داخلی یک راه عالی برای انعطاف بخشیدن به فضای ادارات و یا هر محیط دلخواه دیگر هستند.

 این صفحات به دلیل توانایی در ایجاد فضا های جدید بسیار سودمند بوده و از آنجایی ‌که با آن‌ ها میتوان فضایی دلخواه برای کارکنان و یا افراد یک مجموعه ایجاد کرد بسیار در فضای اداری، آموزشی، بانک ‌ها و … کارآمد هستند.

پارتیشن‌ اداری در انواع مختلف که هر کدام قابلیت خاصی را ایجاد می‌کند براساس نیاز و سلیقه متقاضی طراحی و تولید می ‌شوند. انواع پارتیشن اداری به ‌طور کلی در دو دسته  شیشه‌ای و پنلی و یا ترکیبی از این ۲ نوع قابل سفارش هستند.

انواع پارتیشن های اداری

تک‌جداره، دوجداره، تمام شیشه، پنل شیشه، تمام پنل، فریم دار و فریم لس است، که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را به‌ همراه دارد.

 جهت آشنایی بیشتر با انواع پارتیشن اداری توصیه می شود در ادامه همراه ما باشید:

پارتیشن های شیشه ای

 پارتیشن شیشه ای مدرن ترین و جدیدترین نوع پارتیشن های اداری است و به صورت تک جداره و دوجداره فریم دار و فریم ‌لس موجود می باشند.

پنل های شیشه های این نوع به دلیل مزایای که به همراه دارند با استقبال خوبی از سوی متقاضیان مواجه شدند.

 این جداکننده های فضا به خوبی نور و دید کافی را در یک فضا به اشتراک می گذارند و در کنار خاصیت جدا کنندگی، روحیه کار تیمی را بالا می برند.

 این سازه پنل هایی دارند که از کف تا سقف کشیده شده و قابلیت نصب درب را به همراه دارند. همچنین شیشه های آن به صورت رنگی و مشبک، مات و معمولی قابل تغییر است.

 ظاهر مینیمال و ساده در کنار کارایی و کارکرد فوق ‌العاده در دفع صدا گزینه محبوب برای استفاده در دفاتر، ادارات، بیمارستان، مطب ها و هر مکانی که نیاز به خصوصی‌سازی  فضا دارد محسوب می‌ شود.

 انواع پارتیشن شیشه ای

  • پارتیشن تک جداره تمام شیشه

 پارتیشن تک جداره تمام شیشه از یک قاب آلومینیومی و پنل های شیشه ای تشکیل شده است. قاب آلومینیومی به دلیل استحکام بالا در ساخت اکثر سازه‌ های پارتیشن و در تمامی صنایع و محصولاتی که نیاز به مقاوم سازی دارند به کار برده می شود.

 پنل های شیشه ای در این نوع عایق صدا و حرارت بوده و دید کافی را در یک محیط در اختیار می گذارد.

  • پارتیشن دوجداره تمام شیشه

 اگر خاصیت عایق صدا بهتری را نیاز داشته باشیم نوع دوجداره تمام شیشه بهترین انتخاب است.

 این سازه تا ۹۰ درصد از نفوذ و عبور صدا به داخل و بیرون جلوگیری می کند.

 مناسب برای اتاق جلسات و کنفرانس و مکان های شلوغ و پر رفت و آمد است که نیاز به فراهم آوردن آرامش برای کارکنان دارد.

 تشکیل شده از دو لایه شیشه آکوستیک که به صورت تمام قد از سقف به زمین کشیده شده و در کنار زیبایی ظاهر و جلوه های بصری فوق العاده کارکرد موفق در تقسیم بندی و به اشتراک گذاری فضا دارد.

  • پارتیشن شیشه ای فریم لس

 فریم لس در معنای لغوی به معنای حذف و کاهش فریم در یک سازه است. نحوه قرار گیری پنل های شیشه ای در کنار یکدیگر به این صورت است که کانال های  Uشکل در زمین برای نگهداری پنل ها در کف کار گذاشته می شود تا پنل ها در داخل آن قرار بگیرد و فضای میان پنل های شیشه ای با استفاده از چسب های سیلیکونی بی رنگ و شفاف پر میشود.

 در تمام انواع جداکننده های شیشه ای میزان ضخامت شیشه ها می تواند متفاوت باشد و بسته به کارکردی که از آن انتظار دارید و سلیقه خودتان قابل تغییر است و همچنین می‌تواند به صورت متحرک و ثابت سفارش داده شود.

 مزایای پارتیشن های شیشه ای

 ویژگی ها و خواص مشترک در بین تمامی مدل های پارتیشن به صورت شیشه ای وجود دارد که عبارتند از:

  • نور و دید

 جدا کننده های شیشه مزایای فوق العاده از لحاظ نور دارند با استفاده از این جداکننده ها نور طبیعی و مصنوعی به راحتی در تمام فضا پخش میشود. مزایای جریان نور خوب در یک فضای کاری سبب می شود محیطی شاد تر سالم تر و کم استرس داشته باشیم.

  • سبک و استایل مدرن

 زیبایی شیشه این است که در هر محیطی شیک است و می‌تواند در اشکال مختلف رنگ ها و حتی مات و معمولی باشد.

  • آکوستیک

 جداکننده های شیشه ای برای جلوگیری از نویز و صداهای ناخواسته در دفتر عالی هستند. ساختار متراکم شیشه به گونه ‌ای است که در انحراف و شکست صدا بسیار عالی عمل می‌کند و به رفع مشکلات حواس پرتی  ناشی از صدا کمک می کند.

سایر مزایای که پارتیشن های شیشه ای و همراه دارند شامل:

  • نصب راحت و سریع
  • سطوح قابل شستشو
  • عایق حرفه‌ای صدا و حرارت
  • تنوع در قاب
  • سخاوت در انتقال نور و دید
  • شیشه های لمینت و ایمن
  • ظاهر شیک و مدرن
  • جلوگیری از نفوذ گرد و خاک
  • صرفه‌ جویی در هزینه ‌های تغییرات در ساختمان
  • استفاده حداکثری از ظرفیت فضا
  • قابلیت نصب درب های هوشمند و لولایی

 معایب پارتیشن شیشه ای

 در کنار تمامی نقاط قوت نقاط ضعفی نیز دارند. از جمله:

نظافت مداوم: نیاز به نظافت مداوم و نیاز به مراقبت بیشتر برای جلوگیری از آسیب دیدگی

قیمت: یکی از نقاط ضعف این سیستم می تواند قیمت آن باشد که مقداری گران قیمت تر از نمونه های سنتی است. اما باید در نظر داشت گزینه‌ ای محکم و کاملاً با دوام هستند. باید در نظر داشت همواره کسب کیفیت با صرف هزینه های بیشتری همراه است.

وزن سنگین: جدا کننده های شیشه معمولاً وزن سنگین دارند. این بدان معناست که جابجایی آن ها در یک دفتر کار دشواری است و زمانی که فیکس می ‌شوند دیگر نمی‌توان آن را جابجا کرد بنابراین مناسب مکان هایی است که نیاز به تغییر مداوم در دکوراسیون نداشته باشند.

 پارتیشن های پنلی

 با وجود روی کار آمدن پارتیشن های مدرن تر شیشه ای اما هنوز پارتیشن های پنلی از جنس ام دی اف، کناف و گچ، فوم برد در اکثر دفاتر و ادارات محبوب هستند.

 ساختار آن به قاعده کلی پارتیشن های اداری است. پروفیل آلومینیومی در ایجاد پایه برای قرار گیری پنل های متنوع در آن استفاده می‌شود.

 نوع پنل را می‌توان برای مدرنیزه سازی آن و همچنین کاربرد های متنوع با پنل های شیشه ای ترکیب کرد و در ساختار آن از شیشه استفاده کرده و امکان نصب پرده کرکره ای نیز فراهم شود.

 مزایای پارتیشن تمام پنل

 قیمت مقرون به صرفه اولین مورد از مزایای استفاده از نوع پنلی است. نصب آسان تنوع در نوع پنل و طرح ها و رنگ های متفاوت متناسب با دکوراسیون و البته قابلیت جابجایی آسان.

 معایب پارتیشن پنلی

عایق صوتی ضعیف تر نسبت به پارتیشن های شیشه ای هستند، در صورت خرابی امکان تعمیر و ترمیم ندارند و باید کل پنل تعویض شود.

 مقاومت کمی در برابر رطوبت داشته و در معرض قرارگیری با آب دچار تاب خوردگی و تغییر شکل می شوند.

سخن آخر

 در پایان می‌توان گفت پارتیشن بندی با انواع مختلف همگی چند ویژگی را به همراه دارد. از جمله اینکه این جداکننده ها روشی مدرن برای ساختار دهی و ایجاد فاصله به نفع کارکنان هستند.

زمان آماده سازی آن به حداقل ترین حالت ممکن می رسد و به راحتی نصب می شود. بنابراین اگر به ایجاد تغییر در دکوراسیون اداره خود نیازمند هستید این بهترین انتخاب برای شماست.

 شرکت دیکا آسیا طراح، تولید کننده و مجری انواع پارتیشن اداری با متریال درجه یک و تیم طراحی مجرب و متخصص مقرون به صرفه ترین و با کیفیت ترین انواع پارتیشن را در اختیار شما می‌گذارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تنها کافی است با شماره های موجود در سایت تماس حاصل نمایید. کارشناسان ما پاسخگوی شما عزیزان هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button