چگونگی طراحی و اجرای پارتیشن های اداری

امروزه با پیشرفت طراحی در دکوراسیون داخلی، استفاده از پارتیشن های اداری در بیشتر شرکت ها، سازمان های اداری، بانک ها و… بسیار رواج یافته است. برای تقسیم بندی فضا ها و استفاده بیشتر و کاربردی تر، از پارتیشن های اداری استفاده می شود. یکی از مزیت های استفاده از این جداکننده ها، این است که دیگر نیازی به استفاده از مصالح ساختمانی نیست و طراحی و اجرای پارتیشن اداری نیز به سرعت انجام می گیرد.

پارتیشن اداری چیست؟

شما می توانید با استفاده از پارتیشن اداری، یک سالن یا فضای بزرگ را به بخش های کوچکتری تبدیل کنید. این امر سبب می شود تا تعداد کارمندان را افزایش دهید و یک حریم خصوصی برای آن ها به وجود آورید تا کارمندان بتوانند در فضایی آرام و با آرامش کامل، وظایف خود را انجام دهند. وجود پارتیشن اداری باعث افزایش بهره وری در شغل کارمندان نیز می شود.

در ادامه این مقاله قصد داریم به چگونگی طراحی و اجرای پارتیشن اداری بپردازیم. همراه دیکا آسیا باشید.

طراحی و اجرای پارتیشن اداری چگونه انجام می شود؟

بدون شک پر واضح است که طراحی و ساخت پارتیشن اداری را باید به افراد متخصصی که در این زمینه مهارت دارند، بسپارید.

ممکن است برخی افراد به دلیل ضیق وقت و یا با هدف پرداخت هزینه کمتر، انجام این پروژه را به افرادی که تخصص ندارد، واگذار کنند در این صورت ممکن است نتیجه کار، باب میل و سلیقه آن ها نباشد و در نهایت کاری غیر حرفه ای به مجموعه آن ها تحویل داده شود. از این رو بهتر است طراحی و اجرا پارتیشن اداری خود را به افراد خبره واگذار کنید تا به نتیجه مطلوبی دست پیدا کنید.

مراحل طراحی و اجرای پارتیشن اداری

از مهم ترین مراحل در طراحی و اجرای پارتیشن اداری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تعیین بودجه

شما به عنوان کارفرما، در ابتدا لازم است برای اجرای هر گونه دکوراسیونی، میزان بودجه ای که قرار است پرداخت کنید را در نظر داشته باشید و آن را در اختیاران مشاوران قرار دهید. مشاوران نیز با توجه به بودجه تعیین شده توسط شما، گزینه های مناسب را در طراحی به شما پیشنهاد می دهند.

  • تعداد کارمندان و نیاز آن ها

طراحی پارتیشن های اداری باید به گونه ای باشد تا نیاز های کارمندان را به طور کامل برطرف سازد. برای مثال، کارمندان باید به تمامی لوازم مورد نیاز خود مانند کمد، کامیپوتر، میز و… دسترسی داشته باشند.

از طرفی دیگر ممکن است فضای اداری شما، محیط کوچکی داشته باشد و تعداد کارمندان شما بیش از ظرفیت آن فضا باشد، پس لازم است پارتیشن بندی را مقداری کوچک در نظر بگیرید تا همه کارمندان بتوانند از پارتیشن بندی استفاده نموده و راندمان شغلی آنان افزایش یابد. پس این دو مورد یعنی تعداد کارمندان و نیاز آن ها موضوعی با اهمیت است که در طراحی پارتیشن اداری باید به آن توجه کرد و باید این اطلاعات را در اختیار طراحان قرار دهید.

  • بازدید از فضای کار

در همان ابتدای کار لازم است متخصصان طراحی پارتیشن اداری، به صورت حضوری از فضای کاری شما دیدن کنند و تمامی ابعاد را اندازه گیری کنند. شما به عنوان کارفرما باید تمامی نیاز های خود برای تفکیک فضا را مطرح کنید، مانند: فضاهای مورد نیاز برای اتاق مدیریت، اتاق جلسات، تعداد پرسنل و… .

همچنین می توانید نوع چیدمان پارتیشن اداری، طرح و جنس مواد استفاده شده در پارتیشن را انتخاب و در اختیار طراحان قرار دهید تا طراحان بتوانند مطابق با سلیقه شما، اقدام به طراحی کنند.

  • طراحی اولیه

طراحان متخصص پس از اندازه گیری و بررسی فضا، پلان محیط کاری را ترسیم و طراحی را آغاز می کنند. معمولاً طراحی محیط در دو بخش انجام می شود: طراحی دو بعدی و گاهاً طراحی سه بعدی.

در طراحی دو بعدی، تمامی فضا و ابعاد آن با توجه به ویژگی های ساختمان مورد بررسی قرار می گیرد و طراحی دو بعدی صورت می گیرد.

در طراحی سه بعدی، کارفرما به طور کامل طرح را بررسی می کند و در صورت وجود هرگونه ایراد و اشتباهی، آن ها را برطرف می کنند تا طرح به طور درست و اصولی اجرا شود.

  • انتخاب رنگ و طرح پارتیشن

بعد از آن که طرح اولیه به تأیید کارفرما رسید، نوبت به انتخاب رنگ و طرح پارتیشن می رسد. در این مورد می توانید با مشاوران مجموعه دیکا آسیا صحبت کنید. در این مرحله می توان نوع قاب بندی، طرح رو شیشه ها، تک جداره یا دو جداره بودن آن ها را مشخص کرد.

  • بررسی نهایی اندازه ها

این مرحله از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا تمامی خطاهایی که احتمال رخ دادن آن ها وجود دارد، باید چک شده و در صورت نیاز، رفع شود.

  • عقد قرارداد

طراحی و اجرا پارتیشن اداری، باید طی یک قرار داد رسمی انجام شود. زیرا پارتیشن اداری، یک محصول آماده در بازار نیست که فقط با یک فاکتور، خریداری شود بلکه در ساخت آن مهارت و تخصص نیاز است و اجرای آن باید با دقت زیادی انجام شود. همچنین در قرارداد باید مدت زمان اجرا و مواد اولیه مورد استفاده نیز قید شوند.

  • ساخت پارتیشن اداری

در این مرحله باید از مواد اولیه با کیفیت استفاده نمود تا محصول نهایی، با دوام و کاربردی تر شوند. پس از آن که قطعات ساخته و برش داده شوند، برای ارسال به محل بسته بندی و آماده ارسال می شوند.

  • اجرای پارتیشن اداری در محل

مرحله آخر، نصب و اجرای پارتیشن اداری است. این مرحله به دلیل سنگین بودن حجم کار باید توسط نصاب های ماهر و حرفه ای صورت گیرد تا هیچ گونه خطری پارتیشن اداری را تهدید نکند.

پارتیشن اداری، یک محصول کاملاً سفارشی است که مطابق با سلیقه و ابعاد محیط شما طراحی و نصب می گردد. پس در هنگام اجرا آن، ایجاد هر گونه تغییری از سوی کارفرما، امری غیرممکن و سخت خواهد بود. همچنین کارفرما مشمول پرداخت هزینه های بیشتری نیز می شود. پس بهتر است در مرحله طراحی، با دقت تمامی موارد را بررسی نمود تا در پایان کار، با مشکلی رو به رو نشوید.

در پایان

شرکت فنی مهندسی دیکا آسیا با بیش از دو دهه سابقه در زمینه مشاوره، طراحی و اجرای انواع پارتیشن اداری می توانند در این مسیر، در کنار شما باشند تا شما بتوانید از تمامی فضا محیط کاری خود، استفاده بهینه را داشته باشید.

در صورتی که مایل به اجرا و نصب پارتیشن برای محل کار خود هستید، تنها کافیست با تیم دیکا آسیا در ارتباط باشید و از مشاوره متخصصان این مجموعه بهره مند شوید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button