مقایسه پارتیشن و پاراوان 

پارتیشن و پاراوان، هر دو نوعی دیوار های کاذب و جداکننده هستند و هر کدام نیز از ویژگی‌ ها و مزایای متفاوتی برخوردار می‌ باشند. دیوار های کاذب نیز نوعی دیوار های پیش‌ ساخته هستند که در طراحی و ساخت آن‌ ها از متریال‌ های گوناگونی استفاده‌ شده و علاوه‌ بر خاصیت دکوراتیو، جهت تفکیک سازی و بخش‌ بندی فضا های گوناگونی از آن‌ ها استفاده می‌ شود. از جمله مهم‌ ترین و پرکاربردترین دیوار های جداکننده نیز می‌ توان به انواع پارتیشن‌ ها و پاراوان ها اشاره نمود. پارتیشن و پاراوان نیز هر کدام دارای تعریف و ویژگی‌ های متفاوتی هستند و جهت مقایسه این دو دیوار جداکننده، ابتدا بهتر است با هر یک از آن‌ ها به‌ طور مجزا آشنا شده و سپس به مقایسه بپردازیم. 

دیوار جداکننده پاراوان 

پاراوان نوعی جداساز و دیوار تفکیک‌ كننده است که در تفکیک سازی و بخش‌ بندی بسیاری از فضا ها قابل استفاده می‌ باشد. پاراوان ها نوعی از جداکننده های متحرک هستند و به‌ طور معمول نیز از ۳ یا ۴ لنگه و لولا تشکیل‌ شده‌ اند. سازه‌ های پاراوان به دلیل متحرک بودن خود، در فضا های داخلی قابل جابجایی هستند و عمده‌ ترین متریال استفاده‌ شده در ساخت آن‌ ها نیز متریال چوب و فلز می‌ باشد. پاروان‌ های چوبی نسبت‌ به پاراوان های فلزی از طرح و رنگ بسیار متنوع تری برخوردار هستند و در نمای آن‌ ها از کنده‌ کاری، منبت‌ کاری و اشکال گوناگونی به کار برده می‌ شود. سازه پاراوان علاوه‌ بر خاصیت جداکننده، به‌ عنوان یک المان دکوراتیو و تزیینی نیز نقش داشته و از آن در انواع دکوراسیون‌ های داخلی استفاده می‌ شود. از دیگر متریال‌ های قابل استفاده در پاروان‌ های امروزی نیز می‌ توان به انواع شیشه، ام دی اف، پارچه، پی وی سی و غیره نیز اشاره نمود. لازم به ذکر است که پاراوان ها نوعی از پارتیشن‌ ها هستند و دارای کاربرد هایی چون تفکیک سازی قسمت‌ های گوناگون منازل، ایجاد اتاق پرو در مزون ها، استفاده در محیط‌ های اداری، تجاری و مسکونی، فضاسازی محیط‌ های بزرگ و غیره می‌ باشند. 

ویژگی‌ های جداکننده پاراوان 

از جمله ویژگی‌ ها و مشخصات سازه پاراوان می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • به‌ صورت متحرک هستند و دارای ۳ یا ۴ لنگه می‌ باشند. 
  • پاراوان های فلزی دارای بیشترین کاربر در طراحی دکوراسیون‌ های مدرن هستند. 
  • پاراوان های ام دی اف، حصیری و پی وی سی جزء پاروان‌ های بسیار سبک هستند و به‌ راحتی قابل شستشو می‌ باشند.
  • علاوه‌ بر ویژگی‌ های کاربردی، در طراحی دکوراسیون‌ های داخلی نیز نقش بسیار مهمی را ایفا می‌ نمایند. 
  • در انواع ساده و طرح‌ دار قابل ساخت هستند.
  • ارتفاع ۱۸۵ سانتی‌ متر و عرض ۴۰ تا ۶۰ سانتی‌ متر، جزء استاندارد های پاراوان می‌ باشد. 
  • نصب و اجرای بسیار آسان. 
  • کاربرد دیگر آن ها جهت پوشاندن عیوب ساختمانی. 
  • قیمت و هزینه مناسب.

دیوار جداکننده پارتیشن 

پارتیشن‌ ها یکی از محبوب‌ ترین و پرطرفدار ترین دیوار های جدا کننده هستند و در مکان‌ های گوناگونی همچون منازل، ادارات، ساختمان‌ های تجاری و غیره قابل‌ استفاده می‌ باشند. در طراحی و ساخت پارتیشن‌ ها از متریال‌ های گوناگونی همچون شیشه، چوب، ام دی اف، فلز و غیره استفاده‌ شده و دارای انواع متفاوتی همچون تک‌ جداره و دوجداره، تمام‌ قد و نیم قد، ثابت و متحرک هستند. پارتیشن‌ ها به‌ طور کلی دارای ۲ نوع اداری و منازل هستند و تمامی انواع آن از کیفیت و مقاومت بالایی برخوردار می‌ باشند. این نوع جداکننده‌ ها در برابر آسیب‌ هایی چون ضربه، فشار، برخورد اجسام تیز، ترک‌ خوردگی، شکستگی و غیره بسیار مستحکم هستند و بر اساس متریال و نوع طراحی، قابل‌ استفاده در تمامی دکوراسیون‌ های مدرن و کلاسیک می‌ باشند. پارتیشن‌ ها از انعطاف‌ پذیری بالایی برخوردار هستند و علاوه‌ بر کاربرد آن‌ ها در بخش‌ های متفاوت ادارات، می‌ توانند حریم شخصی مناسبی را نیز برای کارمندان ایجاد نمایند. 

پارتیشن دیکا آسیا

ویژگی‌ های دیوار جداکننده پارتیشن 

از جمله مشخصات و ویژگی‌ های پارتیشن‌ ها می‌ توان به چند مورد زیر اشاره نمود: 

  • برخورداری از نمای بسیار شیک و منحصر به‌ فرد 
  • انعطاف‌ پذیری بالا و قابل اجرا در انواع دکوراسیون‌ های داخلی 
  • امکان عبور نور در پارتیشن‌ های شیشه‌ ای و صرفه‌ جویی در مصرف انرژی 
  • عایق بسیار مناسب صوت و حرارت در پارتیشن‌ های دوجداره شیشه‌ ای 
  • برخورداری از متریال، تجهیزات و یراق آلات بسیار با کیفیت و مقاوم
  • دارای دوام، مقاومت و ماندگاری بسیار بالا  
  • قیمت بسیار مناسب و مقرون‌ به‌ صرفه در نصب و اجرا نسبت‌ به کاربرد و دوام بالا 
  • قابل طراحی و اجرا در انواع سبک‌ های مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک 
  • قابل‌ اجرا به دو صورت تمام قد و نیم قد و امکان انواع طراحی بر اساس سفارش کارفرما 

مقایسه جداکننده پارتیشن و پاراوان 

جهت مقایسه پارتیشن و پاراوان می‌ توانیم به چند مورد زیر اشاره نماییم: 

قابلیت جابجایی 

پاروان‌ ها در واقع نوعی جداکننده متحرک هستند و بر خلاف پارتیشن‌ های ثابت، در محیط داخلی جابجا می‌ شوند. 

جنس و متریال 

در طراحی و ساخت پارتیشن‌ ها به‌ طور معمول از متریال هایی چون چوب، ام دی اف، فلز و شیشه استفاده‌ شده اما در طراحی و اجرای سازه‌ های پاراوان، از متریال‌ های دیگری نیز همچون کائوچو، سرب، حصیر، پارچه، پی وی سی و غیره نیز به کار برده می‌ شود.

کاربرد

پارتیشن‌ ها دارای بیشترین کاربرد در فضا های اداری، درمانی، منازل، هتل ها، رستوران ها و مکان های تجاری هستند. اما سازه‌ های پاراوان علاوه‌ بر کاربرد در محیط‌ های داخلی منازل و ادارات، در سایر مکان‌ ها نیز همچون مزون‌ ها، فضا های سنتی و صنایع دستی، سرویس‌ های بهداشتی و حمام ها، سالن‌ های زیبایی، هتل‌ ها و غیره استفاده می شوند.

دوام و ماندگاری

به‌ طور کلی ماندگاری و دوام پارتیشن‌ ها به ویژه پارتیشن‌ های دوجداره نسبت‌ به سازه‌ های پاراوان بسیار بیشتر است. 

تنوع در طرح 

جداکننده‌ های پاراوان نسبت‌ به پارتیشن‌ ها از تنوع بیشتری در طرح و رنگ برخوردار هستند. 

مقاومت 

مقاومت پارتیشن‌ ها در برابر حریق، رطوبت، فشار، ضربه و غیره نسبت‌ به پاراوان ها بسیار بالاتر است. 

عایق‌ بندی 

جداکننده‌ های پاراوان عایق‌ های مناسبی در برابر صوت و حرارت نبوده و در مقابل پارتیشن‌ های شیشه‌ ای دوجداره عایق های مناسبی در برابر صوت و حرارت هستند.

قیمت و هزینه 

سازه‌ های پاراوان در مقایسه با پارتیشن‌ ها، از قیمت و هزینه پایین‌ تری برخوردار هستند.


اینجا بخوانید: چگونه می توان یک پارتیشن اداری ارزان داشت؟

در پایان 

شرکت دیکا آسیا، طراح و مجری انواع پارتیشن‌ اداری در انواع و طرح‌ های گوناگونی بوده و اکنون نیز یکی از مجموعه‌ های بسیار معتبر و پیشرو در این حرفه است. شرکت دیکا آسیا محصولات خود را در کیفیت‌ های بسیار بالا عرضه می نماید و تمامی محصولات آن نیز دارای گارانتی و خدمات پس‌ از فروش می‌ باشند. مشتریان عزیز می‌ توانند جهت اطلاع از قیمت و چگونگی سفارش انواع پارتیشن و پاراوان، با این مجموعه تماس حاصل نموده و با کارشناسان ما در ارتباط باشند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button