انواع کابین دوش و مزایای آن ها

بدیهی است که همه افراد بخشی از زمان خود را در روز به نظافت و پاکسازی تن و بدنشان اختصاص می دهند. به همین دلیل است که حمام یکی از فضاهای مهم در خانه است و به اندازه آشپزخانه و اتاق خواب ها حائز اهمیت است.

امروزه به علت کوچک بودن اکثر ساختمان ها و محیط خانه ها، افراد تمایل بیشتری به وسیله های جمع و جور که جای کمتری بگیرد، پیدا کرده اند.

به همین دلیل، متخصصان طراحی و دکوراسیون داخلی با بررسی نیازهای موجود در بازار و کمبود فضا در خانه، سعی در طراحی و ساخت نوعی حمام کرده اند تا پاسخگوی نیازهای افراد باشد، کابین دوش محصولی است که به همین منظور طراحی و به بازار ارائه شد.

کابین دوش از جمله وسیله های لوکس و عالی در خانه است که جای کمتری می گیرد ولی کاربردی بوده و امکانات فراوانی دارد. همچنین، برای خانه هایی که افراد قصد دارند حمام را از سرویس بهداشتی جدا کنند، گزینه ی مناسبی است. حتی برای افرادی که حمام بزرگی دارند و می‌خواهند در کنار وان، کابینت ‌‌ها و دیگر لوازم جانبی حمام، از مزایای دوش گرفتن سریع برخودار شوند، باید کابین دوش را انتخاب کنند. همچنین باید مطمئن شوید که کابین با مدل و سبک طراحی حمام شما هماهنگ است و ظاهر سایر لوازم موجود در حمام را تکمیل می‌کند.

در ادامه این مقاله قصد داریم به معرفی کابین دوش پرداخته و انواع آن را مورد بررسی قرار دهیم و نگاهی به ویژگی های آن بیندازیم. در صورت تمایل همراه ما باشید.

کابین دوش چیست؟

کابین دوش یک فضای مربعی شکل است، به گونه ای که کاربر از فضا استفاده بهینه دارد و به صورت ایستاده حمام می کند.

لازم به ذکر است که کابین دوش به محیط و اندازه حمام شما بستگی دارد. به این صورت که اگر فضای حمام شما کوچک باشد، پس باید کابین دوش کوچکی هم انتخاب کنید. همچنین با تفکیک فضای زیر دوش از سایر بخش های سرویس بهداشتی، سرامیک های اطراف خیس نمی شود و لازم نیست دائماً در حال پاک کردن کاشی و سرامیک ها باشید.

انواع کابین دوش

کابین دوش یا کابین حمام (پارتیشن حمام) دارای انواع مختلفی است. کابین دوش در واقع اتاقکی شیشه‌ ای  است که در مدل ساده‌ آن مستطیلی شکل است و تنها دارای دوش است، اما در مدل ‌های پیشرفته‌ تر دارای امکاناتی از قبیل دوش دستی، کنترل دما، سیستم نمایش، رادیو، تلفن، LCD نمایشی، سونا، ماساژور پا، سیستم ‌های جکوزی، سیستم تهویه و سیستم نورپردازی LED سقفی و کناری است.

از جمله انواع کابین دوش عبارتند از:

  • کابین دوش گوشه‌ ای (Quadrant Shower)

این نوع کابین دوش برای انواع حمام‌ ها به ویژه برای آن ‌هایی که فضای کمی دارند و دارای گوشه ‌های تنگی هستند، ایده آل است و طراحی شیکی هم دارد. دوش گوشه همانطور که از نامش پیداست، در گوشه ‌ای از حمام قرار مید ‌گیرد.

کابین گوشه ‌ای باعث می‌ شود از فضای موجود نهایت استفاده را ببرید و مشکلات مربوط به فضا را به حداقل برسانید.

این کابین‌ ها در اندازه و رنگ ‌‌های متفاوتی ارائه می شوند. شما مصرف کنندگان با توجه به طیف رنگی استفاده شده در دکوراسیون حمام، می توانید آن را تهیه کنید تا با دکور شما هماهنگ تر باشد و جلوه زیبایی را خلق کنید.

  • کابین دوش فریم لس (Frameless Showers)

به اعتقاد تعداد زیادی از طراحان دکوراسیون و همچنین نظرسنجی هایی که از بازار و جامعه هدف صورت گرفته است، کابین دوش فریم لس محبوبترین، زیباترین و شیک ‌ترین مدل بین انواع کابین دوش می باشد. دلیل آن هم این است که، بدون قاب بوده که سبب می شود شیک و لوکس به نظر برسند و ظاهر حمام شما را مدرن و زیبا نشان می دهند.

کابین دوش فریم لس بیشتر برای فضاهایی که کوچکتر هستند کاربرد دارد. حتی اگر شما در حمام منزل خود، پنجره یا نور طبیعی نداشته باشید، باز هم تأثیر آنچنانی در زیبایی این مدل نمی گذارد. همین ویژگی است که سبب تمایز این مدل از سایر مدل ها شده است. این کابین دوش حتی برای حمام های بزرگ نیز استفاده می شود زیرا این مدل ظاهر مینیمالیستی (ساده) دارد و در عین حال سبکی مدرن را به فضای حمام شما هدیه می دهد.

  • کابین دوش با درب لولایی (Hinged Shower Doors)

این کابین دوش در فضا های به نسبت بزرگ کارایی بیشتری دارد.

اگر بخواهیم در مورد ظاهر این کابین ها صحبت کنیم، همانطور که از نام آن ها پیداست، به خاطر درب آن که مانند درب های معمولی رو به بیرون باز می شود، بسیار شیک هستند.

این مدل کابین نیز رنگ های مختلفی دارد و شما می توانید از دستگیره های چوبی، کرومی یا فلزی و…  ظاهر این کابین ها را زیباتر از آنچه هست کنید.

لازم است به توضیح است که اگر حمام منزل شما فضای بزرگی ندارد، ما این کابین را به شما پیشنهاد نمی کنیم چرا که درب این کابین ها رو به بیرون باز می شوند.

  • کابین دوش با درب کشویی (Sliding Shower Doors)

برای حمام هایی که فضای زیادی ندارند، کابین دوش با درب های کشویی پیشنهاد داده می شود.

این کابین دوش ها  به علت در های کشویی ظاهری ساده دارند و جلوه ای مدرن را به حمام شما می بخشند.

این نوع ازکابین‌های دوش می‌توانند از جنس شیشه سخت و ایمن یا اکریلیک شفاف باشند و به شکلی با دوام ساخته شوند تا کیفیت و راحتی را به کاربران ارائه دهند.

هرچقدر قطر دیواره‌ ها بیشتر باشد ایمنی آن ها بالاتر است و همچنین گرمای حمام را بیشتر در خود نگه می دارد.

  • کابین دوش وان دار (Bathtub With Shower)

کابین دوش وان دار نمونه ای از جداسازی محوطه اطراف دوش از سایر بخش های حمام و سرویس بهداشتی است و از پاشیدن آب به کاشی و سرامیک ها جلوگیری می کند.

کاربران می توانند در کنار دوش گرفتن از امکانات وان یا جکوزی در حریم امن و راحت بهره مند شوند. البته چنین طراحی برای اتاقک زیر دوشی می تواند در جای دیگری مانند اتاق، آرایشگاه یا کلینیک هم کاربرد بسیار خوبی داشته باشد.

  • کابین دوش با درب دو طرفه (Bi-fold Shower Doors)

در صورت نداشتن فضا، علاوه بر درب کشویی می توانید از کابین دوش با درب دوطرفه شیک استفاده کنید که انعطاف پذیری بیشتری دارند.

  • کابین دوش دی شکل (D Shape Shower)

برای فضا های گوشه دار، حمام D شکل ایده آل است زیرا به دلیل انحنایی که دارد، فضای کمتری را اشغال کرده و زیبایی و جلوه خاص خود را دارد.

در پایان

شرکت فنی مهندسی دیکا آسیا یکی از معتبرترین شرکت ها طراح، تولید کننده و مجری انواع کابین دوش، پارتیشن اداری و پارتیشن شیشه ای می باشد.

دیکا آسیا برای ساخت محصولات خود از تماماً از قطعات باکیفیت و اورجینال بهره می گیرد.

جهت اطلاع از قیمت محصولات و مشاوره با کارشناسان ما در شرکت دیکا آسیا در تماس باشید.

2 Comments

  • سلام
    کابین دوش خیلی زیباست، این روزا هم خیلی ترند شده
    هزینه اش حدودی چقدر است؟

    • سلام و وقت بخیر
      بله دوست عزیز حق با شماست، با توجه نوع کابین دوش انتخابی شما، ابعاد و اندازه آن و بسیاری موارد دیگر هزینه متغیر خواهد بود که توصیه می شود جهت دریافت مشاوره رایگان و قیمت روز انواع کابین دوش با کارشناسان دیکا آسیا در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button