نکات مهم در سفارش و خرید پارتیشن تک جداره

پارتیشن بندی محیط های اداری و شرکت ها راهکاری عالی برای تفکیک محیط ساختمان به بخش های مختلف و مورد نیاز کارکنان است. سفارش و خرید پارتیشن تک جداره به عنوان یکی از بهترین نمونه ها برای جداسازی فضا و ایجاد آرامش و تمرکز بیشتر کارمندان خواهد شد. به دلیل اینکه استفاده از پارتیشن اداری هر روزه بیشتر شده و مدیران ترجیح می دهند برای زیبا سازی و بخش بندی دفاتر خود ازین سیتسم ها استفاده کنند تصمیم گرفتیم که شما را با این نوع پرفروش پارتیشن ها آشنا کنیم.

پارتیشن اداری تک جداره

پارتیشن های اداری تکجداره همانگونه که از نام آن مشخص است دارای یک جداره است. در طراحی و ساخت این نوع از پارتیشن از انواع متریال مانند چوب و فرآورده های چوبی و انواع شیشه استفاده می شود. پارتیشن های تک جداره را می توان به صورت تمام قد یعنی از کف تا سقف به مانند یک دیوار طراحی کرد و هم می توان به صورت نیم قد و با قابلیت جابجایی و متحرک ساخت تا در صورت نیاز بتوان آن را در قسمت های مورد نیاز قرار داد.

هزینه ساخت این جداکننده ها چه از نوع پنلی و چه با شیشه از نوع دوجداره کمتر و مقرون به صرفه تر است. همین امر باعث شده است که در اکثر بخش های ادارت از آن استفاده شود و هرجا که نیاز به ایجاد عایق صوتی و حفظ حریم خصوصی بیشتر باشد جای خود را به پارتیشن های دوجداره می دهد.

انواع پارتیشن تک جداره

همانگونه که اشاره شد پارتیشن های تک جداره را با انواع متریال طراحی می کنند. در این بین دو نوع پارتیشن های شیشه ای (آلومینیومی و فریم لس) و پارتیشن های پنلی (ام دی اف) معمول هستند.

  • پارتیشن تک جداره شیشه ای

پارتیشن شیشه ای به دو صورت تک جداره و دو جداره ساخته می شود. اصلی ترین بخش آن پنل های شیشه ای هستند که با فریم آلومینیوم و یا بدون فریم طراحی می شوند. اگر در ظاهر آن ها و به دور  پنل ها از آلومینیوم استفاده شود پارتیشن تک جداره آلومینیومی ساخته شده و اگر قسمت قاب در ظاهر آن حذف شده باشد شاهد  پارتیشن فریم لس هستید.

در واقع تفاوت این دو تنها در ظاهر آن هاست. اگر به وجود آلومینیوم در دکوراسیون علاقه ای ندارید نوع فریم لس انتخاب مناسبی است. طراحی آنها می تواند کاملاًدلخواه به صورت منحنی و یا صاف باشد.

پارتیشن های تک جداره در کاهش صدای افراد به محیط داخلی پارتیشن شده موفق هستند و دید خوبی  را فراهم می کنند. به هیچ عنوان مسدود کننده نور  نیستند، بنابراین انتخاب مناسبی برای محیط هایی با متراژ کوچکتر اند. البته می توان برای ایجاد حریم خصوصی در بخش های مورد نیاز مانند اتاق جلسات وکنفرانس و اتاق مدیریت از پرده های کرکره ای، شیشه های مات، استیکرها استفاده کرد.

  • پارتیشن تک جداره پنلی

پارتیشن های پنلی اغلب به صورت تک جداره ساخته می شود. پنل های بکار رفته می تواند از انواع فرآورده های چوبی مانند ام دی اف، لترون، تخته سه لا و سایر متریال باشد. این نوع از پارتیشن ها به دلیل عملکرد دیوار گونه خود به خوبی حریم خصوصی را برای قسمت های بکار رفته فراهم می کنند اما از طرفی سبب مسدود شدن دید و نور نیز می شوند. اگر این موضوع برایتان اهمیت دارد بهتر است که از پارتیشن های ترکیبی یعنی ترکیب پنل با شیشه برای حفظ بخشی از نور و دید در قسمت های بالایی پنل ها استفاده کنید.

می توان پارتیشن پنلی را به گونه ای سفارش داد که متحرک باشد و به صورت تمام قد نباشد تا در صورت نیاز و با کاهش و افزایش تعداد کارمندان بتوان پنل های بیشتری به آن اضافه کرد.

نکات خرید پارتیشن های تک جداره

برای اینکه بدانید که آیا پارتیشن های تک جداره به خوبی می تواند برای محیط کاری شما مناسب باشد بهتر است که فاکتورهایی که ادامه ذکر می شود را در خاطر داشته باشید.

  • نوع پارتیشن

مزایای پارتیشن های تکجداره شیشه ای یا پنلی را به خوبی در بخش های مختلف چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ عملکرد بایکدیگر مقایسه کنید تا ببینید خرید و نصب کدام یک بیشتر با احتیاجات خود و کارمندان اداره شما متناسب است. پارتیشن های شیشه ای فضای شمارا مدرن  و بروز تر نشان می دهند و توانایی خوبی از تطبیق با انواع دکوراسیون از خود نشان می دهند و از همه مهمتر دید و نور را سخاوتمندانه در کل فضا منتشر می کنند.

  • قیمت و هزینه خرید

قیمت پارتیشن های شیشه ای و پنلی وابسته به نوع متریال بکار رفته در آن است. به عنوان مثال، پارتیشن های شیشه ای قیمت بالاتری نسبت به نوع پنلی دارند. کیفیت و نوع چارچوب و قاب، نوع پنل، نوع یراق آلات و نوع پنل های شیشه ای در گلس پارتیشن ها در قیمت نهایی اثرگذار است. اگر هزینه و بودجه ای که برای پارتیشن بندی فضای اداری خود کنار گذاشته اید محدود است نوع پنلی قیمت مقرون به صرفه تری دارد.

  • متراژ

یکی دیگر از فاکتورهایی که باید در نظر بگیرید فضا و متراژ محیط ساختمان که نیاز به پارتیشن بندی دارد. برای دفاتر بسیار بزرگ شاید پارتیشن های ام دی اف مناسب تر باشد.

  • عایق صدا

به صورت کلی پارتیشن های تک جداره تنها در ویژگی عایق صوتی ضعیفتر از نوع دوجداره هستند و در سایر ویژگی ها تفاوت چندانی بین این دو نوع وجود ندارد. اگر محیط کاری شما آنچنان شلوغ و پر رفت و آمد نیست، پارتیشن تک جداره به خوبی با نیاز شما مطابقت دارد. البته در پارتیشن بندی اکثر دفاتر از نوع تک جداره استفاده می شود و تنها در بخش هایی از آن که نیازبه سکوت بیشتری دارد از دوجداره استفاده می شود.

ایمنی این نوع از پارتیشن ها به دلیل درزبندی های آلومینیوم و شیشه های سکوریت 8 تا 10 میل کاملاً تضمین شده است ازین رو در مقایسه با نوع دوجداره تفاوتی در ایمنی این سازه ها نمی توان یافت.

سفارش و نصب پارتیشن تک جداره

نصب و سفارش انواع پارتیشن تک جداره سفارشی در شرکت دیکا آسیا با سالها سابقه و فعالیت در طراحی، تولید و اجرای حرفه ای انجام می شود. تنها کافیست انتظارات خود را با کارشناسان طراحی در میان بگذارید تا بنابر بودجه، زیبایی شناسی و احتیاجات محیط اداری شما بهترین و بهینه ترین سازه را با ابعاد کاملاً سفارشی و برترین متریال تحویل بگیرید.

برای مشاوره و اطلاع از قیمت آن با کارشناسان فروش مجموعه در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button