بهینه سازی محیط اداری با پارتیشن‌ بندی

پارتیشن اداری همان ‌طور که از نامش پیداست جداکننده ای است که در ادارات و سازمان‌ ها بکار می رود. این جداکننده ها بسیار کاربردی و شیک هستند. پارتیشن ‌ها دارای انواع مختلفی هستند که بر حسب نیاز در ادارات استفاده می‌ شوند. پارتیشن‌ بندی برای ادارات علاوه‌ بر تأثیرگذاری در دکوراسیون فضای ادارات، برای تقسیم ‌بندی اداره و جدا نمودن فضای کاری کارمندان بسیار حائز اهمیت بوده و با استفاده از آن ها می توان به هدف بهینه سازی محیط اداری دست یافت.

به طور کلی پارتیشن‌ ها از متریال هایی چون چوب، ام دی اف، شیشه و آلومینیوم ساخته ‌شده و قابلیت جابجایی را دارا هستند و نصب آن ‌ها بسیار آسان است. طراحی و اجرای پارتیشن ‌ها در ادارات با توجه به فضای موجود و با هدف و بهینه سازی محیط اداری انجام می‌ شوند. پارتیشن ‌ها در ادارات در انواع و مدل‌ های مختلفی ساخته‌ شده و فضای بسیار کاربردی را برای کارکنان و کارمندان در ادارات و شرکت‌ ها به وجود می‌ آورند. در ادامه مطالب به بررسی انواع پارتیشن اداری پرداخته و آن‌ ها را مورد مطالعه قرار خواهیم داد.

انواع پارتیشن اداری

پارتیشن‌ های اداری بر اساس عوامل گوناگونی در انواع مختلفی دسته ‌بندی می‌ شوند. پارتیشن ‌ها از لحاظ تعداد جداره ها به دو دسته پارتیشن ‌های تک‌ جداره و پارتیشن ‌های دوجداره تقسیم ‌بندی می ‌شوند.

  • پارتیشن ‌های تک‌ جداره

این پارتیشن ‌ها معمولاً از متریال ‌های ام دی اف و شیشه بوده و نسبت‌ به پارتیشن‌ های دوجداره ارزان ‌تر می ‌باشند. این پارتیشن ها عایق خوبی برای صدا و صوت نبوده و در ابعاد مختلفی برای تقسیم‌ بندی فضای ادارات طراحی می‌ شوند.

  • پارتیشن ‌های دوجداره

این پارتیشن‌ ها عایق خوبی در برابر صدا و گرما بوده و در ارتفاع ‌های مختلفی ساخته می ‌شوند. مهم ‌ترین ویژگی این پارتیشن‌ ها نصب یراق آلاتی همچون پرده و کرکره بر روی آن‌ها بوده و از جنس ‌های شیشه، ام دی اف و چوب ساخته می ‌شوند.

پارتیشن ‌های اداری براساس قابلیت حرکت به پارتیشن ‌های ثابت و متحرک تقسیم می‌ شوند که پارتیشن ‌های ثابت قابلیت حرکت و جابجایی را نداشته و توسط پیچ به زمین متصل می ‌شوند.

برخلاف پارتیشن ‌های ثابت، پارتیشن ‌های متحرک در زیر خود دارای چرخ یا ریل‌ هایی بوده که به‌ راحتی جابجا شده و در فضا هایی به کار می ‌روند که امکان جابجایی پارتیشن در داخل اداره وجود داشته باشد.

همچنین پارتیشن ‌های اداری بر حسب نوع متریال به پارتیشن ‌های چوبی، ام دی اف، شیشه و آلومینیوم تقسیم‌ شده که فریم این پارتیشن ‌ها معمولاً از جنس آلومینیوم بوده و بسیار کاربردی و شیک و دارای ظاهری زیبا هستند.

اهمیت پارتیشن‌ در ادارات

طبق آمار و تحقیقات انجام شده، افراد در هنگام کار در فضای اداری نیاز به حریم‌ خصوصی داشته و با ایجاد حریم خصوصی برای آن‌ ها بازدهی و کارایی آن ‌ها افزایش می ‌یابد. مشاغلی مانند دفاتر تحریری، روزنامه ‌نگاری و غیره نیاز به فضا های بسته و خصوصی دارند که با پارتیشن‌ بندی مناسب می ‌توان این فضا ها را به وجود آورد تا افراد به‌ راحتی بتوانند کار و فعالیت اداری خود را در حریم خود انجام دهند. تأثیر پارتیشن اداری بر راندمان کاری کارمندان را اینجا بخوانید.

از دیگر ویژگی ‌های مهم پارتیشن ‌های اداری در شرکت ‌ها و ادارات، نصب سریع و آسان این دیوارها بدون ایجاد آسیب به بدنه اصلی ساختمان است. پارتیشن ‌های اداری به‌ راحتی نصب ‌شده و می ‌توانند فضای بزرگ ادارات را به بخش ‌های کاملاً مجزا و بسیار کاربردی تبدیل کنند.

از دیگر دلایل ایجاد پارتیشن‌ های اداری در ادارات می‌ توان به ایجاد انباری‌ های کوچک برای نگهداری تجهیزات بلا استفاده، ایجاد ورودی در شرکت ‌ها، مخفی ‌سازی مشکلات ظاهری داخل ساختمان و تقسیم ‌بندی براساس سلیقه و نوع دکوراسیون اشاره کرد.

نکات مهم در خرید پارتیشن ‌های اداری

یکی از نکاتی که در انتخاب پارتیشن ‌های اداری باید مورد توجه باشد، انتخاب نوع متریال آن ‌هاست. اگر کارکنان ادارات نیاز به آگاهی از بیرون از فضای پارتیشن‌ بندی را داشته باشند، استفاده از پارتیشن ‌های شیشه ‌ای دوجداره مناسب بوده که علاوه‌ بر عایق صدا، کارمندان می ‌توانند از فضای خارجی پارتیشن آگاهی داشته باشند.

در برخی ادارات انتشار صدا خللی در کار کارمندان ایجاد نکرده و به‌ همین دلیل هم از پارتیشن‌های تک ‌دجداره که قیمت نسبتاً مناسب ‌تری دارند استفاده می‌ کنند.

همچنین در هنگام خرید پارتیشن‌های اداری به فضای موجود در محل کار خود دقت نمایید. برخی شرکت ‌ها و ادارات از پارتیشن ‌های متحرک برای تقسیم فضای داخلی ادارات استفاده کرده و بنا بر سلیقه و نیاز، آن‌ ها را در فضای کاری جابجا می ‌کنند.

طریقه نصب و اجرای پارتیشن ‌های اداری

برای طراحی و اجرای پارتیشن ‌ها در ادارات، ابتدا پلان فضای داخلی ادارات توسط طراح ترسیم می ‌شود و سپس مقیاس اندازه‌گیری تعیین‌ شده و محل و جایگاه قرارگیری پارتیشن ‌ها را پیش ‌بینی می‌ کنند. بعد از این مراحل، محدوده تردد و رفت ‌و آمد بررسی شده و مکان قرارگیری پارتیشن ‌ها به‌ طور دقیق مشخص می ‌شود. در پایان طراحی جنس، رنگ و مدل پارتیشن ‌ها مطابق با دکوراسیون و سلیقه افراد مشخص‌ شده و سپس آماده برای نصب پارتیشن‌ ها می ‌شوند.

مزایای استفاده از پارتیشن اداری برای بهینه سازی محیط اداری

به طور کلی با استفاده از انواع پارتیشن میتوان به هدف بهینه سازی محیط اداری دست یافت. استفاده از پارتیشن های اداری در محیط های اداری، دارای مزایای بی شماری است که از جمله این مزایا عبارتند از:

  • قیمت مقرون‌ به‌ صرفه

پارتیشن ‌های اداری نسبت‌ به دیوارهای ساختمانی بسیار ارزان ‌تر و مقرون‌ به‌ صرفه‌ تر بوده و با یک سرمایه‌گذاری اندک می ‌توان پارتیشن ‌های اداری متحرک را نصب کرده و به‌ راحتی فضای اتاق ‌ها را تقسیم‌ بندی کرد.

  • ایجاد حریم خصوصی

یکی از مهم ‌ترین مزایای پارتیشن ‌های اداری در بهینه ‌سازی فضای کاری، ایجاد حریم خصوصی برای کارمندان است. استفاده از پارتیشن ‌های دوجداره جهت برقراری جلسات مهم در ادارات بسیار کارآمد بوده که علاوه‌ بر زیبایی، عایق بسیار مناسبی برای صوت و صدا می ‌باشد.

  • سهولت در جابجایی

فضای داخلی ادارات و فعالیت کارکنان همیشه یکنواخت نبوده و در شرایطی مانند افزایش نیرو و یا کاهش نیرو و همچنین افزایش کار کارمندان در فضای محیط کار تغییر کرده و نیازمند تغییر گنجایش می ‌باشد. با استفاده از پارتیشن‌ های اداری به‌ راحتی می‌ توان فضاهای به‌ وجود آمده را کوچک و بزرگ کرده و بهترین استفاده را از آن‌ ها در ادارات داشت.

  • زیبایی در دکوراسیون

انسان ‌ها هموراه به‌ دنبال کمال‌ گرایی و زیبایی بوده‌ اند، تحقیقات نشان داده‌ است که افرادی که در محیط هایی زیبا و آرام مشغول بکار هستند، نسبت‌ به دیگر افراد دارای کارایی و بازدهی بالایی هستند. پارتیشن ‌های اداری علاوه ‌بر کارایی در تقسیم فضا، در زیبایی دکوراسیون بسیار تأثیر داشته و جلوه بصری زیبایی را به محیط ادارات می ‌بخشند.

قیمت پارتیشن اداری

پارتیشن ‌های اداری همان ‌طور که پیش از این نیز اشاره شد از لحاظ متریال، جداره و تحرک به دسته‌ های مختلفی تقسیم‌ شده و هر کدام دارای رنگ‌ ها و طرح‌ های جدا گانه‌ ای هستند. متریال‌ به‌ کار رفته در پارتیشن ‌های اداری می ‌تواند از چوب، ام دی اف، آلومینیوم و یا شیشه باشد که هر کدام از آن‌ ها دارای قیمت‌ های متفاوتی بوده و نمی ‌توان هزینه مشخصی را برای آن ‌ها در نظر گرفت. همچنین ابعاد مورد نیاز از پارتیشن ‌های اداری، تک‌ جداره و دوجداره بودن آن ‌ها در قیمت نهایی تأثیر گذار بوده و سبب تغییر قیمت پارتیشن اداری می شود.

شرکت دیکا آسیا، طراح و مجری پارتیشن ‌های اداری و منازل بوده و دارای طراحانی بسیار ماهر و خلاق می ‌باشد. این شرکت با بهره‌گیری از طرح‌ های نوین و ساخت پارتیشن ‌های بسیار کارآمد توانسته‌ است جایگاه بالایی را در این زمینه کاری داشته و توجه مشتریان را به خود جلب کند. برای ثبت سفارش انواع پارتیشن‌ های اداری و شیشه ای تنها کافیست با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button