بررسی اهمیت متریال در ساخت پارتیشن

پارتیشن اداری که برای ایجاد تفکیک صحیح فضای ساختمان های اداری و تجاری و حتی مسکونی بکار می رود یکی از محبوب ترین مصالح و سازه های ساختمانی است که به دلیل تنوع متریال ساخت پارتیشن، طراحی های زیبا و خلاقانه و البته کاربردی بسیار محبوب شده اند.

پارتیشن های اداری را در طراحی های مختلفی می سازند که در ادامه به معرفی آن ها و متریال بکار رفته در هر کدام می پردازیم.

پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای به عنوان یکی از زیباترین و کاربردی ترین نوع پارتیشن ها شناخته شده اند. پارتیشن های شیشه ای به دو دسته فریم دار و بدون فریم (فریم لس) تقسیم بندی می شوند.

وجه مشترک این دو نوع پارتیشن این است که هر دو از پنل های شیشه ای با انواع شیشه سکوریت (ایمن)، لمینت (برای ایجاد استحکام)، شیشه رنگی (برای ایجاد تنوع)، انواع شیشه مات ساتینا و سندبلاست (ایجاد محیط خصوصی و ایجاد تنوع با طراحی های مختلف)، لاکوبل، شیشه هوشمند و… تشکیل شده اند.

اما در ظاهر با یکدیگر متفاوتند که در زیر آن را معرفی می کنیم.

  • پارتیشن آلومینیومی

پارتیشن های فریم دار که با نام پارتیشن آلومینیومی نیز شناخته می شوند، یک نوع از پارتیشن های شیشه ای هستند. در ساختار آن از فریم و قاب آلومینیومی استفاده شده است که در ظاهر آن نیز دیده می شود. طراحی آن به گونه ای است که به دور هر پنل شیشه ای که تا سقف و یا نیم قد بنا شده اند، قاب هایی با پروفیل آلومینیوم قرار گرفته است. رنگبندی مختلفی از این فریم برای ایجاد هماهنگی با انواع دکوراسیون در دسترس است که می توان هرکدام را که ترکیب بهتری ایجاد می کند سفارش داد.

  • پارتیشن فریم لس

اغلب پارتیشن های فریم لس را با نام پارتیشن شیشه ای می شناسند زیرا به مانند یک دیوار تمام شیشه ای است که اتاقک های مجزا را ایجاد می کند. فریم لس به معنای بدون فریم است. طراحی این پارتیشن به گونه ای است که در ظاهر فریم حذف شده اند اما در حقیقت یک فریم آلومینیومی در قسمت سقف، کف و دیوار، پنل های شیشه ای را در خود جای می دهند. حالت مدرن این نوع از پارتیشن ها و جلوه ظاهری آن سبب تمایز و محبوبیت آنها در بین انواع سیستم های پارتیشن بندی شده اند.

لازم به ذکر است که پارتیشن های شیشه ای برای ایجاد آکوستیک و حذف نویز و صدا به صورت تک جداره و پارتیشن دوجداره فریم لس بسیار موفق عمل می کنند و در نوع دو جداره بیش از 90 درصد در کاهش صدای محیط و عدم انتقال آن مؤثر هستند.

مزایای پارتیشن های شیشه ای

پارتیشن های شیشه ای دارای مزایای زیر هستند:

  • عایق مؤثر صدا و سایر آلودگی های صوتی
  • عدم مسدودیت دید
  • انتشار نور و حذف اشعه مضر یووی
  • مدولار با قابلیت حذف و نصب مجدد
  • عایق حرارتی و جلوگیری از انتشار حریق
  • قابل شستشو و نظافت آسان
  • مستحکم و ایمن
  • ماندگاری بالا

پارتیشن ام دی اف

از گذشته پارتیشن ام دی اف جزو ابتدایی ترین نوع پارتیشن است که هنور هم محبوبیت و کاربرد خود را حفظ کرده است. پارتیشن با پنل های MDF جزو ارزانترین نوع پارتیشن هستند. پنل های آن با انواع روکش های طرح دار و با رنگبندی متنوع مانند PVC، ملامینه، HPL و فرمیکا گزینه های مختلفی را در اختیار خریداران می گذارد.

سیستم های پارتیشن بندی با پنل هایی از جنس فرآورده های چوبی اغلب به دلیل قیمت ارزانشان خریداری می شوند. برای محیط هایی با متراژ بالا که تنها هدفشان از ایجاد پارتیشن تفکیک فضا و ایجاد اتاقک هایی برای بخش های مختلف است بسیار مناسب است. اما ازین سازه به مانند پارتیشن های شیشه ای نمی توان توقع ایجاد محیطی کاملاً آکوستیک و ضد حریق، قابل شستشو، انتشار دید و نور را داشت.

پارتیشن های ام دی اف وشیشه

پارتیشن های ترکیبی با انواع پنل ها به خصوص ترکیب MDF و شیشه میتواند گزینه ای مناسب برای افرادی باشد که هم از لحاظ قیمت در محدودیت هستند و هم می خواهند پارتیشن بندی با خاصیت و ویژگی ام دی اف و شیشه را همزمان داشته باشند.

 پارتیشن های پنل شیشه از ترکیب هر دو متریال تشکیل شده است که تا حدودی نور و دید را منتشر می  کنند و ویژگی های آن را بهبود می بخشند. امکان نصب درب و پرده کرکره ای در آنها فراهم است و به راحتی می توان دید و نور را کنترل کرد.

اجرای پارتیشن اداری بدون محدودیت در طراحی

در موارد بالا اصلی ترین متریال در ساخت پارتیشن و سیستم های کلی پارتیشن بندی معرفی شدند. اما اجرای پارتیشن در یک دکوراسیون تا حد زیادی به سلیقه افراد و یا خلاقیت طراح بر می گردد. بنابراین محدودیتی از لحاظ طراحی و یا ترکیب متریال های مختلف و بیش از یک نوع کاملاً امکان پذیر است.

به عنوان مثال ایجاد پوشش های گیاهی، استفاده از انواع ورق های فلزی CNC شده با طراحی های مختلف، انواع طراحی و حکاکی ها و الگوهای برش مختلف هندسی و نامظم در پنل های چوبی و … نیز قابلیت اجرا دارند. می توان برای ایجاد تنوع، انواع پارتیشن با استیکرهای سفارشی چه به صورت طراحی های سفارشی و چهبه صورت لوگو و تایپوگرافی برروی پنل های شیشه ای نصب کرد.

به طور خلاصه محدودیتی در خصوص اجرای موارد دلخواه در سیستم های پارتیشن بندی چه از لحاظ طراحی و چه از نظر بکارگیری انواع متریال نیست و می توانید ایده های خود را با مجری پارتیشن در میان بگذارید. تنها مورد مهم این است که به خوبی با مزایا و معایب انواع متریال و انواع پارتیشن و خواص آن آشنایی داشته باشید تا موردی را سفارش دهید که با انتظارات شما و به خصوص فضای داخلی ساختمان و دفاتر کاری و شرکت شما همخوانی داشته باشد.

اگر دفتر کاری شما کوچک است سیستم فریم لس بسیار مناسب است. اگر از لحاظ بودجه در مضیغه هستید پارتیشن های پنلی مانند ام دی اف می تواند کارساز باشد. به طور خلاصه مشورت با کارشناسان شرکت ارائه دهنده در انتخاب و تصمیم در مورد بهترین متریال ساخت پارتیشن و بهترین نوع طراحی مناسب برای مکان شما، مؤثر است.

شما تجربه استفاده از کدام پارتیشن را دارید؟ از مزایای آن برایمان بنویسید.✏

شرکت دیکا آسیا ارائه دهنده انواع سیستم پارتیشن بندی ادارات، دفاتر و بانک ها و مؤسسات آموزشی، داروخانه، مطب و کلینیک ها و…با مدرن ترین طراحی و با کیفیت ترین متریال در خدمت متقاضیان گرامی است. برای دیدن نمونه کارهای مجموعه به صفحه پروژه ها مراجعه کرده و یا برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان در تماس باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button