معرفی انواع دیوار جداکننده در دکوراسیون داخلی

دیوار جداکننده و همچنین سایر ابزار های پارتیشن‌ بندی دو روش کاربردی و خلاقانه جهت جدا سازی محیط ‌های اداری و فضا های مسکونی همچون نشیمن و اتاق‌خواب ها هستند، که در عین کاربردی بودن زیبایی چشمگیری در طراحی داخلی مدرن دارند.

در ادامه لیستی از انواع دیوار جداکننده توسط شرکت دیکا آسیا تهیه ‌شده که می ‌تواند الهام ‌بخش برای طراحی دکوراسیون داخلی دفتر و یا منزل و هر مکان دیگری که دلخواه شماست باشد.

انواع دیوار جداکننده

دیوار های پارتیشن را از متریال متنوع می ‌سازند. بتن، فلز، بلوک ‌های شیشه، آجر، پانل‌ های ام دی اف، اکریلیک، کناف، شیشه، چوب از انواع آن هستند که گاهی به ‌صورت تکی و گاه با ترکیب این موارد با یکدیگر سبب خلق نوع جدیدی از این دیوار های کاذب می‌ شوند. میتوان این دیوار ها را به‌ گونه‌ای طراحی کرد که شامل قفسه‌ ها و فضا های ذخیره‌ سازی باشد.

  • دیوار جداکننده چوبی

دیوار های چوبی که با انواع اشکال قابل ‌اجرا است یکی از محبوب ‌ترین و زیباترین نوع دیوار جداکننده است. این تقسیم کننده ‌های محیط اتاق نشیمن، رستوران، کافه ‌ها و بسیاری مکان‌های دیگر، جداکننده‌ های خلاقانه ای هستند که می ‌توانید به‌ صورت قفسه ‌ها، پنل های بزرگتر و یا ستون ‌های عمودی در کنار یکدیگر با انواع رنگ‌ های طبیعی و مصنوعی به کار ببرید. حتی میتوان آن ‌ها را با فلز ترکیب کرد و قاب فلزی برای آن ایجاد نمود که در چند سال اخیر ترکیب چوب و فلز در اکثر لوازم ‌خانگی و دکوراسیون فضا به چشم می ‌خورد.

 اضافه کردن مقداری چوب حکاکی شده حس یک فضای سنتی را القا می‌کند. همچنین به ‌راحتی میتوان انواع دیوار چوبی را تهیه کرد. هر چوبی را که بخواهید می ‌توانید در آن استفاده کنید.کاج، بلوط، گردو، راش و سایر ترکیبات.

 البته نکته ‌ای که باید در نظر داشت این است که اگر چه استفاده از دیوارهای چوبی آسان است اما در برابر آفات، حشرات و رطوبت آسیب‌پذیر هستند.

عایق صدا نیستند و مقاومتی در برابر آتش و عوامل محیطی ندارد و بیشتر بر جنبه زیبایی و جلوه‌ بصری تأکید دارند.

  • دیوارهای جداکننده یا پارتیشن های شیشه‌ ای

اگر می‌خواهید اتاق خود را لوکس جلوه دهید این بهترین راهکار برای شماست. پارتیشن‌ شیشه ‌ای با فریم و حاشیه مشکی بسیار شیک و مدرن به‌ نظر می ‌رسند و تقسیم کننده‌ های خوبی برای فضا های اداری و خانه ‌ها به شمار می روند. به‌ خوبی نور را از خود عبور می‌ دهند و مانع دید نمی شوند. برای اکثر فضا هایی با کمبود نور و فضا مواجه هستند سیستم جدا کننده های شیشه ای جزء بهترین انتخاب ‌ها در بین انواع دیوار جداکننده است. البته نوع بدون فریم آن که با نام فریم لس شناخته می‌شود نیز می‌ تواند گزینه‌ ای مناسب باشد.

یکی از مهمترین مزیت های جداکننده های شیشه ای برای فضا هایی است که نیاز به سکوت دارند چرا که  عایق صدا هستند.

دیوار های شیشه‌ ای با شیشه ‌های رنگی و مشبک از دیگر نمونه‌ های این نوع است که در قابی فلزی قرار می ‌گیرند و به ‌صورت بلوک ‌های کوچک همچون یک پازل در کنار یکدیگر دیواری را به وجود می آورند. قطعه‌ های شیشه را می ‌توانید با رنگ ‌بندی متضاد و مکمل با کاناپه و کوسن و سایر دیوار های آپارتمان به‌صورت شطرنجی و یا ساده ست کنید.

به‌ صورت کلی این دیوارها مناسب فضا های با ظرفیت محدود از لحاظ نور و فضا هستند.

یکی دیگر از مزایای این نوع جداکننده شیشه ‌های رنگی آن است که با رنگ ‌هایی تازه از نور الگوهای زیبایی را ایجاد می ‌کنند. این موضوع حس شادابی را در فضا ایجاد می‌ کند به ‌ویژه ساخت این نوع از دیوار ها آسان، سریع، مقرون‌ به‌ صرفه بوده و مقاومت بسیار خوبی دارند.

  • دیوار های جداکننده آجری

همان‌طور که مشخص است از آجر تشکیل ‌شده و جزء دیوار های کاذب و غیر باربر هستند. بدین ‌صورت که فقط تحمل وزن خود را دارند. دیوار های جداکننده آجری چند سالی است که راه خود را به دکوراسیون داخلی باز کردند و فضایی نوستالژیک ایجاد می‌ کند. استفاده از آجر به همان شکل سنتی خود هم در فضا های مدرن و هم در فضای سنتی ایرانی زیباست. دیوار آجری در برابر آتش و آب مقاوم است. در طی سال ‌ها می‌تواند به همان شکل بدون آسیب و شکنندگی باقی بماند.

  • دیوار های فلزی

منظور از دیوار های فلزی حکاکی شده، ورق ‌های نازکی از فلز است که به انواع شکل مختلف حکاکی شده و می‌ تواند تا سال‌ ها مهمان فضای داخلی شما باشد.

  • دیوار جداکننده اکریلیک

ورق اکریلیک درواقع همان پلکسی‌گلاس از نوعی پلیمر شفاف و مقاوم است که کاربرد وسیعی در اکثر صنایع دارد که یکی از این کاربرد ها در ساخت دیوار های جداکننده می باشد. ورق ‌های اکریلیک را میتوان به ‌صورت حکاکی مزین به انواع اشکال نمود.

چرا نیاز به دیوار جداکننده داریم؟

زمانی‌که فضایی بزرگ بدون بخش ‌های مجزا در اختیار دارید و می‌خواهید در عین ‌حال مکانی برای انواع بخش ‌هایی همچون کتابخانه، میز کار، غذا خوری و استراحت و سایر مکان‌ ها را فراهم کنید و یا در مکان ‌های عمومی مانند فروشگاه و کافه و رستوران نیاز به خصوصی ‌سازی فضا برای مشتریان خود دارید تنها با دیوار های جداکننده می‌توانید به این اهداف دست پیدا کنید.

  • بخش‌ بندی

دیوار های جداکننده می‌توانند فضا های مختلف را تفکیک کنند و به شما اجازه دهند از فضا حداکثر بهره را ببرید و از آن به‌درستی استفاده کنید.

  • حریم خصوصی

اگر فضایی محدود در خانه ‌دارید و نیاز به حریم خصوصی مانند کتابخانه و یا محلی برای کار دارید چه چیزی بهتر از یک پارتیشن‌ بندی مناسب می‌تواند عمل کند.

  • طراحی داخلی

ظاهری زیبا در محل کار یا منازل ایجاد می ‌کند. چندین طرح و الگو را با انواع مواد و رنگ ‌ها ترکیب کنید و دیوار هایی خلاقانه ایجاد کنید. آن ‌ها می‌توانند ایده ‌های دکوری کاربردی و عالی برای فضای مدرن و سنتی ایجاد کنند.

مکان‌های مناسب برای نصب دیوار جداکننده

خانه ‌ها، دفاتر، فرودگاه، رستوران، کافه، باشگاه، شرکت ها، کتابخانه‌ ها و …

 دیوار جداکننده راه عالی برای جداسازی یک اتاق مطابق با سلیقه شماست. در هر جایی برای دستیابی به چندین هدف همچون تقسیم ساده یک فضا، ایجاد حریم خصوصی، پنهان کردن نواقص و یا تنها به اهداف کاربردی میتوان آن ها را ساخت و تبدیل به قفسه ‌هایی برای نگهداری گیاهان، کتاب، لوازم دکوری و بسیاری موارد دیگر نمود.

 بزرگترین مزایای آن ‌ها قیمت مقرون‌ به‌ صرفه و نصب سریع، آسان و کاربرد فوق‌العاده آن ‌هاست.

شرکت دیکا آسیا با همکاری با تیمی حرفه ای و خلاق در حوزه طراحی دکوراسیون داخلی میتواند فضای شما را پارتیشن بندی کنند.

انواع دیوار جداکننده جزء محصولات این شرکت است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جزيیات و تعیین قیمت با مشاوران این مجموعه در تماس باشید. کارشناسان ما پاسخگوی شما عزیزان هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button