امروزه از پارتیشن های HPL در پروژه های بسیار مختلفی استفاده می شود به ویژه در طراحی هایی که انعطاف پذیری و همچنین مقرون به صرفه بودن در اولویت هستند، دارای کاربرد بیشتری می باشند. پارتیشن ها دارای انواع متفاوتی بوده و از متریال های مختلفی ساخته می شوند که از جمله آن ها می توان به پارتیشن های HPL اشاره نمود.
پارتیشن HPL چیست؟ HPL مخفف عبارت High Pressure Laminate بوده و از چندین لایه لمینت که تحت فشار بسیار بالا فشرده شده اند تشکیل شده است. پارتیشن هایی که از HPL ساخته شده اند، دارای ورق های بسیار متراکم و سختی بوده و در برابر آسیب های بیرونی به خصوص نفوذ نم و رطوبت بسیار مقاوم هستند. ورق های HPL به کار رفته در پارتیشن ها، از رزین و کاغذ های تزیینی و همچنین نگهدارنده هایی برای تشکیل لمینت ساخته شده و در فشار و حرارت مناسب تشکیل می شوند تا ورق های لمینت از نظر ماهیت بسیار قوی و فشرده شوند. ورق های HPL دارای استاندارد های کیفیتی بسیار بالایی بوده و در مقابل ورق های PVC، از دوام و طول عمر بالاتری برخوردار هستند. بنابراین استفاده از پارتیشن های HPL به جای پارتیشن های PVC گزینه بسیار مناسب تری خواهد بود.
کاربرد پارتیشن HPL
از پارتیشن های HPL علاوه بر ادارات، به دلیل وجود لایه های بسیار سخت و متراکم، به طور معمول در محیط های بهداشتی و همچنین آزمایشگاه ها و مراکز درمانی نیز به کار برده می شوند. بیشترین کاربرد پارتیشن های HPL در فضا هایی است که در مجاورت مستقیم نم و رطوبت قرار داشته زیرا این پارتیشن ها در مقابل رطوبت بسیار مقاوم بوده و دچار تغییر شکل و آسیب نخواهند شد. HPL به کار رفته در این پارتیشن ها بسیار سخت و مقاوم است و به دلیل طول عمر بالای آن ها، در فضا هایی چون سرویس بهداشتی و حمام ها به کار برده می شوند.
همچنین در مراکز درمانی و آزمایشگاه ها نیز برای تقسیم بندی فضا می توان از انواع پارتیشن های HPL استفاده نمود. زیرا سطح رویی این پارتیشن به راحتی تمیز شده و به دلیل عدم رشد هر گونه میکروب و باکتری بر روی آن ها و خاصیت آنتی باکتریال، بسیار مناسب برای تقسیم بندی فضا های داخلی مراکز بهداشتی می باشند.
علاوه بر کاربرد ورق های HPL در ساخت پارتیشن ها، می توان به استفاده از آن ها در موارد زیر نیز اشاره نمود:
- صنعت خودرو سازی
- صنایع غذایی
- ساخت کابینت
- نمای داخلی آسانسور
- ساخت تجهیزات موجود در استخر
- استفاده در طراحی های داخلی و خارجی ساختمان ها
ویژگی های پارتیشن HPL
پارتیشن های HPL دارای خصوصیات منحصر به فردی هستند که آن ها را از سایر پارتیشن ها متمایز می سازد، از جمله این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- به طور کلی پارتیشن های HPL از چسباندن یک لایه لمینت به بستر تخته چوب ساخته شده و سپس یک ورقه نازک لمینت نیز به فلز اضافه می شود.
- همچنین پارتیشن های HPL دارای تنوع بسیار زیادی بوده و در رنگ ها و طرح های بسیار متنوعی قابل سفارش هستند.
- استفاده از پارتیشن های HPL در سرویس های بهداشتی و حمام ها، حریم خصوصی بسیار مناسبی را ایجاد کرده و به دلیل ویژگی های منحصر به فرد این ورق ها در پارتیشن، در برابر نم و رطوبت موجود در این فضا ها بسیار مقاوم بوده و دچار آسیب نمی شوند.
- یکی دیگر از ویژگی های مهم پارتیشن های HPL، قیمت بسیار مناسب و مقرون به صرفه آن ها نسبت به سایر پارتیشن ها است.
مزایای استفاده از پارتیشن HPL
از جمله مزایای استفاده از پارتیشن های HPL می توان به موارد زیر اشاره نمود:
-
دوام و مقاومت
متریال HPL بسیار بادوام است و مقاومت آن در برابر آسیب ها و فشار های وارده تقریباً ۱۰ برابر بیشتر از متریال چوب و ام دی اف می باشد.
این پارتیشن ها طول عمر بسیار بالایی داشته و نسبت به سایر پارتیشن ها دارای دوام بیشتری هستند.
-
قیمت مقرون به صرفه
ظاهر پارتیشن های HPL بسیار شبیه به پارتیشن های چوبی است اما از لحاظ قیمتی بسیار مناسب تر از پارتیشن های چوبی می باشد. پارتیشن های HPL نیز دارای ضمانت نامه و گارانتی های طولانی مدت بوده و در طول استفاده دچار هیچ گونه صدمه و آسیبی به بدنه خود نخواهند شد.
-
نگهداری آسان
نگهداری از پارتیشن های HPL بسیار آسان بوده و تمیز کردن آن ها بسیار راحت تر از سایر متریال ها است. شما می توانید به راحتی سطح رویی این پارتیشن ها را توسط یک پارچه مرطوب تمیز و پاک نمایید.
-
آنتی باکتریال
پارتیشن های HPL در برابر حلال های آلی و مواد شیمیایی بسیار مقاوم بوده و دچار تغییر شکل نخواهند شد. همچنین این پارتیشن ها سبب عدم رشد باکتری بر سطح خود خواهند شد.
-
نصب سریع و آسان
مونتاژ و اجرای این پارتیشن ها بسیار ساده و سریع بوده و بدون نیاز به چسب و بدون تولید هر گونه مواد شیمیایی و آسیب به محیط زیست اطراف، به راحتی نصب می شوند.
-
مقاومت بالا
تمامی پارتیشن های H در برابر آب، آتش و همچنین سایش و خوردگی بسیار مقاوم هستند و از لحاظ ثبات ابعادی بسیار مستحکم می باشند.
معایب پارتیشن HPL
در این قسمت به چند مورد از معایب استفاده از پارتیشن های HPL اشاره خواهیم کرد:
-
لک پذیری
یکی از معایب استفاده از پارتیشن های HPL به ویژه در سرویس های بهداشتی، لک پذیری بسیار بالای این پارتیشن ها می باشد. اما به طور کلی تمیز کردن این پارتیشن ها بسیار راحت بوده و با یک دستمال نم دار تمامی لک ها از بین خواهند رفت.
-
نفوذ رطوبت و آب
متریال به کار رفته در این پارتیشن ضد آب است اما اگر بر روی سطح آن خراش و هر گونه ساییدگی ایجاد شود، ممکن است که نم و رطوبت به داخل آن نفوذ کرده و سبب ایجاد کپک و رشد میکروب ها شود.
-
خش پذیری
پارتیشن های HPL در برابر خراش مقاوم نبوده و به راحتی فرو رفته و دچار آسیب می شوند. همچنین به دلیل استفاده از کاغذ در ساخت ورق های HPL ، این پارتیشن ها در برابر انواع روغن و اسپری های متفاوت مقاوم نبوده و ممکن است دچار تغییر حالت شوند.
-
تغییر شکل
پارتیشن های HPL ممکن است در طول زمان به دلیل افزایش رطوبت و در مجاورت مستقیم آب، دچار تاب خوردگی شده و شکل و حالت اولیه خود را از دست بدهند.
نحوه انتخاب پارتیشن HPL
در هنگام انتخاب و سفارش انواع پارتیشن های HPL ، بهتر است که به برخی نکات توجه کرده تا بهترین محصول با کیفیت بسیار بالا را خریداری نمایید.
- اولین نکته ای که در هنگام خرید این پارتیشن ها باید به آن توجه کنید، کیفیت متریال به کار رفته است. هر چه پارتیشن های HPL از کیفیت و استاندارد های بالا تر و بیشتری برخوردار باشند، دوام و ماندگاری آن ها نیز بیشتر بوده و می توان مدت زمان بیشتری از آن ها استفاده نمود.
- پس از توجه به کیفیت محصول، به گارانتی آن نیز نگاه کنید. محصولی که خریداری می نمایید باید دارای ضمانت نامه و گارانتی مشخص باشد تا در صورت هر گونه ایراد و مشکل بتوانید آن را به شرکت مورد نظر مرجوع نمایید.
- نکته مهم دیگر این است که سعی کنید پارتیشن های HPL و همچنین سایر پارتیشن ها را از مراکز معتبر و قابل اعتماد خریداری نمایید. زیرا این مراکز تمامی محصولات خود را با کیفیت بالا و قیمتی بسیار مناسب به مشتریان خود عرضه کرده و ضمانت نامه کالا را نیز به آن ها تحویل خواهند داد.
جمع بندی
همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، HPL ورقه ای است که از ترکیب رزین و لایه های سلولزی در فشار بسیار بالا ساخته شده و از جمله مزایای آن نیز می توان به اجرای بسیار آسان آن، نگهداری و و تمیزی راحت، مقاومت آن دربرابر نفوذ نم، رطوبت و آتش و همچنین ایجاد نمایی بسیار زیبا در محیط داخلی اشاره نمود. استفاده از پارتیشن های HPL نسبت به پارتیشن های PVC دارای مزایای بسیار زیادی بوده و از قیمت مناسبی نیز برخوردار است.
اینجا بخوانید: بررسی اهمیت متریال در ساخت پارتیشن
در پایان
شرکت دیکا آسیا، مجموعه ای با سابقه و معتبر در زمینه تولید و ارائه انواع پارتیشن اداری و پارتیشن شیشه ای بوده و دارای طراحانی بسیار ماهر و خلاق است. شما عزیزان می توانید جهت خرید انواع پارتیشن های اداری در سطح کیفیتی و استاندارد بسیار بالا در مقابل قیمت مناسب، با دیکا آسیا و شماره تلفن 02122968105 تماس گرفته و با کارشناسان ما در ارتباط باشند.
بدون دیدگاه