مقایسه پارتیشن شیشه ای فریم دار و فریم لس

امروزه با توجه به کوچک تر شدن محیط های اداری و تجاری و از سویی دیگر بالا رفتن هزینه اجرای دیوارهای بتنی استفاده از انواع پارتیشن اداری نسبت به گذشته بسیار گسترش یافته است.

پارتیشن های اداری دیکا آسیا جدا کننده هایی  با قیمت مناسب هستند که می توانند تفکیک فضایی مدنظر شما را در کوتاه ترین زمان ممکن و بهترین شیوه ممکن برای شما به ارمغان آورند.

پارتیشن ها دارای انواع مختلفی هستند و بر اساس موارد مختلفی دسته بندی می شوند. یکی از این موارد را می توان برخورداری و یا عدم برخورداری از فریم در پارتیشن ها دانست. پارتیشن های اداری بر اساس وجود و یا عدم وجود فریم و قاب در آن ها به دو دسته پارتیشن فریم دار و پارتیشن فریم لس و یا بدون فریم تقسیم ‌بندی می ‌شوند.

در ادامه این مطلب برآنیم تا به مقایسه پارتیشن شیشه ای فریم دار و فریم لس پرداخته و مزایا و معایب هر یک را مورد بررسی قرار دهیم. اگر قصد خرید و سفارش پارتیشن را دارید و در انتخاب نوع دارای فریم و یا بدون فریم پارتیشن مدنظر خود دچار شک و تردید شده اید، توصیه می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس

برای مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس ابتدا لازم است به تعریف جامع و کاملی از هر دو نوع پارتیشن پرداخت و سپس با بررسی مزایا و معایب هر یک به یک جمع بندی برای خرید بهترین نوع پارتیشن بر اساس نیاز شما رسید.

پارتیشن فریم دار

پارتیشن های شیشه ای فریم دار پارتیشن هایی هستند که از یک قاب و یا فریم که عموماً از جنس آلومینیوم است، بهره می برند. در این نوع پارتیشن شیشه های مورد استفاده در داخل این فریم قرار می گیرند. این شیشه ها می تواند به صورت تک جداره و یا دوجداره باشد.

همان طور که اشاره شد قاب مورد استفاده در این نوع از پارتیشن عموماً از جنس آلومینیوم است. آلومینیوم فلز مستحکمی است که دارای مقاومت بسیار بالایی بوده و همچنین از ظاهر بسیار زیبایی برخوردار است. از برترین ویژگی پارتیشن های فریم دار می توان به استحکام و مقاومت بالای این نوع از پارتیشن اشاره کرد.

پارتیشن فریم لس

پارتیشن های بدون فریم نوعی از پارتیشن هستند که در واقعیت  آن گونه که از نام آن ها پیداست بدون فریم نیستند، بلکه در این نوع پارتیشن ضخامت فریم به حداقل اندازه ممکن می رسد به گونه ای که به وضوح قابل مشاهده نباشد. در این نوع از پارتیشن ها نیز از فریم آلومینیومی استفاده می شود که به کف و سقف متصل می شود و شیشه ها را درون خود نگاه می دارند. در پارتیشن های فریم لس نیز همچون پارتیشن ‌های فریم دار امکان استفاده از شیشه به صورت تک جداره و دوجداره وجود دارد.  اگر بخواهیم یک ویژگی منحصر به فرد برای این نوع پارتیشن برشماریم میتوان به زیبایی ظاهری و چشم نواز بودن این نوع از پارتیشن اشاره کرد.

بررسی مزایا و معایب پارتیشن فریم دار و فریم لس

بعد از ارائه یک تعریف مختصر در ارتباط با پارتیشن فریم دار و فریم لس نوبت به بررسی مزایا و معایب هر یک برای رسیدن به یک مقایسه کلی در بین این دو نوع پارتیشن می رسد. در ارتباط با مقایسه این دو نوع از پارتیشن می توان گفت:

  • مقاومت در پارتیشن های فریم دار با توجه به وجود فریم در اندازه مطلوب آن نسب به پارتیشن های بدون فریم بیشتر است.
  • عمر و همچنین استحکام پارتیشن های فریم دار بسییار بیشتر از پارتیشن ‌های فریم می باشد، همین موضوع سبب می ‌شود که پارتیشن‌های فریم دار برای مکان های پر رفت و آمد و شلوغ گزینه مناسب تری باشند.
  • پارتیشن های فریم لس از دو طرف سقف و کف محدود می شوند این در صورتی است که با استفاده از قاب در پارتیشن های فریم دار محدودیتی وجود نخواهد داشت.
  • پارتیشن های فریم دار با توجه به بهره مندی از فریم و قابعایق مناسب تری برای به صوت هستند.
  • مدت زمان نصب و اجرای پارتیشن های فریم لس بسیار کوتاه تر از پارتیشن های فریم دار است، چرا که در پارتیشن‌ های دارای فریم زمانی صرفه تولید و اجرای فریم می شود.
  • امکان اجرای فریم در پارتیشن های دارای قاب در انواع مختلفی از آن وجود دارد و همین موضوع سبب می ‌شود که این پارتیشن ها از تنوع بیشتری برخوردار باشند.
  • پارتیشن های فریم دار ظاهری کلاسیک به فضا می بخشند، این در صورتی است که پارتیشن های فریم لس فضای محیط کاری و اداری را به سمت یک فضای مدرن پیش می برند.
  • ظاهر پارتیشن های فریم لس بسیار زیبا تر و ظریف تر از پارتیشن های فریم دار می باشد.
  • قیمت تمام شده پارتیشن اداری فریم دار با توجه به بهره گرفتن از آلومینیوم در ساخت آن ها نسبت به پارتیشن های بدون فریم بیشتر است.

به طور کلی در مقایسه پارتیشن فریم دار و فریملس می‌ توان گفت که امکان برتری دادن هیچ یک نسبت به دیگری وجود ندارد و در واقع این شما و محلی که قصد اجرای پارتیشن در آن را دارید هست که مشخص کننده نوع پارتیشن مناسب برای فضای شماست.

بدون شک اگر محیط کاری شما فضای شلوغ، پر رفت و آمد و پر صدایی است استفاده از پارتیشن فریم دار می تواند گزینه ای مناسب تر باشد چرا که دارای استحکام و مقاومت بیشتری است و سبب می شود  انتظارات شما از اجرای پارتیشن برآورده شود.

اما اگر محیط کاری شما محیط ساکت و آرامی است و همچنین زیبایی ظاهری آن برای شما در اولویت است بدون شک پارتیشن های شیشه ای فریم لس با ظرافت و زیبایی خود می توانند فضای کاری شما را بسیار بیشتر از قبل زیبا کنند.

شرکت فنی مهندسی دیکا آسیا یکی از برترین شرکت های ارائه دهنده انواع پارتیشن اداری، پارتیشن شیشه ای و دیوار جدا کننده است که در تمامی مراحل  طراحی، نصب و اجرای پارتیشن با تیم کارشناسان متخصص خود راهنمای شما عزیزان می باشد. جهت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان دیکا آسیا تماس حاصل نمایید. کارشناسان ما پاسخگوی شما عزیزان هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button