هر آنچه لازم است از پارتیشن فریم لس شیشه ای بدانید

پارتیشن شیشه ای فریم لس یکی از المان های مهم در دکوراسیون داخلی ادارات هستند که وظیفه اصلی آن ها تفکیک فضا و تقسیم بندی آن است. استفاده از پارتیشن فریم لس علاوه بر خلق زیبایی در محیط، سبب جذب مشتریان می شود. همچنین کیفیت کاری شما را نیز به رخ خواهد کشید.

پارتیشن فریم لس در دسته پارتیشن های شیشه ای هستند که عموما در مکان های مدرن و لوکس از آن ها استفاده می کنند. ساختار قاب در این نوع، به صورت توکار و پروفیل آن U شکل است و درون آن پنل های شیشه ای قرار می گیرد. پنل های شیشه ای در کنار یکدیگر با استفاده از چسب هایی نامرئی سیلیکونی فیکس و ثابت می شوند.

پارتیشن شیشه ای فریم لس چیست؟

پارتیشن شیشه ای به دو دسته فریم دار و فریم لس تقسیم بندی می شوند. پارتیشن شیشه ای فریم دار به پارتیشن هایی گفته می شود که از فریم هایی همچون فلز، چوب، آلومینیوم، استیل و … در دور تا دور شیشه ها استفاده می شود. این در حالی است که در نوع فریم لس، هیچ فریمی در اطراف پنل شیشه ها وجود ندارد و فقط شیشه ها قابل مشاهده هستند. پارتیشن فریم لس اغلب در فضاهای کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا تمام شیشه بودن آن ها باعث بزرگ تر دیده شدن فضاها می شود.

انواع پارتیشن شیشه ای فریم لس

با اینکه در ساختار پارتیشن های فریم لس، قاب در ظاهر حذف شده است، اما ویژگی های سایر پارتیشن ها را داراست.

متنوع ترین سیستم پارتیشن بندی از لحاظ تعداد جداره است که عبارتنداز:

  • پارتیشن شیشه ای فریم لس دو جداره

در این نوع پارتیشن ها از دو لایه شیشه استفاده می شود و فریم های موجود در آن ها به صورت کشویی و مخفی می باشد که در ظاهر مشخص نبوده و قابل دیدن نیست. استقامت این نوع پارتیشن ها بسیار بالا است. همین امر سبب می شود در مکان هایی که تردد در آن بیشتر است، مورد استفاده قرار بگیرند. پارتیشن های دوجداره عایق مؤثری هستند.

پارتیشن  دو جداره فریم لس تمام شیشه عایق صدا و حرارت هستند. همچنین سنگین تر از تک جداره ها می باشند. از این رو حمل آن ها سخت تر بوده و قیمت آن ها به نسبت تک جداره ها بالاتراست. پروفیل پارتیشن شیشه ‌ای در این نوع مدل ضخیم است و امکان عبور دادن سیم ‌های برق و تعبیه کلید، پریز و سوکت اینترنت و تلفن از قسمت پایین این پارتیشن ها فراهم می ‌شود.

  • پارتیشن شیشه ای فریم لس تک جداره

این نوع پارتیشن شیشه ای ضخامت کمتری دارند زیرا از یک لایه شیشه ساخته شده اند. فریم لس تک جداره عایق صدا و حرارت می باشد و قیمت مناسبی نیز دارد. برای مکان های شلوغ استفاده از این نوع پارتیشن شیشه ای توصیه نمی شود. به دلیل سبک بودن فریم لس تک جداره، حمل راحت و آسانی دارد.

نوع شیشه پارتیشن فریم لس

در پارتیشن فریم لس از انواع شیشه ها در طرح ها و رنگ های مختلف استفاده می شود. از متداول ترین شیشه ها می توان به شیشه مات و شیشه شفاف اشاره کرد.

 شیشه مات: استفاده از شیشه مات سبب می شود تا افراد، فضایی محرمانه را برای خود به وجود آورند. همچنین می توان از آن برای اتاق جلسات نیز استفاده کرد.

 شیشه شفاف: استفاده از شیشه شفاف سبب می شود تا نور طبیعی به خوبی عبور کند و سبب روشن شدن محیط شود. شیشه شفاف به دلیل کیفیت بالای این نوع شیشه ها، بهترین گزینه در استفاده از پارتیشن شیشه ای می باشد.

کاربرد پارتیشن فریم لس

  • استفاده از آن در شرکت های نوساز و فضاهای مدرن
  • فراهم کردن محیطی آرامش بخش برای کارمندان
  • پارتیشن شیشه ای فریم لس در منازل کوچک نیز کاربرد دارد
  • سبب عبور نور در بین فضاها می شود
  • در اتاق های کنفرانس و اتاق مدیران نیز مورد استفاده می باشد

ویژگی پارتیشن های شیشه ای فریم لس

  • ایجاد فضایی زیبا و مدرن
  • انعطاف پذیری بالایی دارد
  • سبب زیبایی در دکوراسیون داخلی می شود
  • در رنگ های مختلفی تولید می شود
  • مقرون به صرفه می باشد
  • خللی در سطح دید کاربران ایجاد نمی کنند
  • جابجایی و نصب آن آسان می باشد و به زمان کمتری نیاز دارد
  • در هنگام نصب، فضای کمتری را اشغال می کند

مراحل نصب پارتیشن شیشه ای فریم لس

برای سفارش و نصب پارتیشن اداری نیاز است که مراحل زیر طی شوند که عبارتنداز:

  • انتخاب نوع شیشه پارتیشن

در ابتدا لازم است نوع شیشه و همچنین دو جداره یا تک جداره بودن شیشه های پارتیشن را تعیین کنیم.

  • اندازه گیری و طراحی

در مرحله بعد مکان دقیق پارتیشن گذاری باید توسط کارشناسان نصب، اندازه گیری شود.

  • برش شیشه

بر اساس اندازه های مشخص شده و نوع شیشه انتخابی، برش شیشه توسط ابزار و لوازم مخصوص انجام می شود.

  • نصب ابزار و یراق آلات مخصوص

برای نصب پارتیشن شیشه به برخی ابزار آلات نیاز است. این ابزارها بسته به نوع شیشه ی پارتیشن ها متفاوت می باشد.

  • پولیش کاری یراق آلات

در مرحله بعدی، ابزار آلات نصب شده به پارتیشن های شیشه ای، پولیش کاری می شوند تا درخشش و جلا پیدا کنند.

قیمت و هزینه پارتیشن شیشه ای فریم لس

یکی از عواملی که بر قیمت پارتیشن فریم لس اثرگذار است، فریم دار بودن آن است. عموما پارتیشن های شیشه ای که دارای فریم هستند، قیمت بیشتری دارند.  عوامل دیگری نظیر ابعاد شیشه مصرفی نیز بر قیمت نهایی آن ها تاثیر می گذارد. به طوریکه هرچه ابعاد بزرگتر باشد، هزینه ی بیشتری نیز صرف خواهد شد.

برای اطلاع از قیمت انواع پارتیشن و نوع فریم لس با کارشناسان شرکت دیکا آسیا تماس بگیرید.

خرید پارتیشن شیشه ای فریم لس

برای تهیه و خرید پارتیشن فریم لس، بهتر است به شرکت های معتبر که تجربه و سابقه کاری مرتبط دارند، مراجعه و کلیه کارها از قبیل نصب و اجرا را به آن ها بسپارید. پارتیشن های بدون فریم جلوه ای خاص و زیبا به فضای پیرامون شما هدیه می دهند. ویژگی های منحصر به فرد این نوع پارتیشن شیشه ای، سبب تمایز آن از سایر پارتیشن ها شده است.

دیکا آسیا با بیش از دو دهه سابقه در زمینه طراحی ، تولیدی و همچنین اجرای انواع پارتیشن های اداری از جمله پارتیشن های شیشه ای در انواع مختلف فریم لس و با فریم می باشد. این مجموعه از تمامی ابزار و یراق آلات با کیفیت استفاده می کند. اگر به دنبال تفکیک فضای اداری و منزل خود هستید، می توانید از پیشنهادات مشاوران این مجموعه بهره مند شوید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button