مناسب ترین محل ها برای نصب درب شیشه ای

نصب درب شیشه ای

نصب درب شیشه ای در معماری داخلی و خارجی ساختمانهایی با طراحی مدرن در حال افزایش است. انواع درب شیشه ای برای ایجاد زیبایی و جلوه بصری و برخی مزایا و ویژگی هایی که با خود به همراه دارد هم در ورودی های ساختمان های مسکونی، تجاری، دفاتر، شرکت ها و ادارات و هم در فضای داخلی آنها مورد استقاده قرار می گیرند. در این مطلب به بررسی کامل این درب ها، انواع آن و مزایا و معایبشان می پردازیم و کاربرد آن و بهترین محل ها برای نصب درب را معرفی می کنیم.

درب شیشه ای چیست؟

درب شیشه ای همانگونه که از نامشان پیداست از جنس شیشه هستند که معمولاً در طراحی آنها پنل های شیشه در داخل قاب و چارچوب هایی از جنس فلز، چوب و حتی در مدلهای بروز تر از جنس وینیل قرار میگیرند.

نصب درب های شیشه ای به دو منظور مورد استفاده است. اولی زیبایی آنها است که احساس مدرنیته بودن را به یک فضا می بخشد و دوم مزایایی که در انتشار نور طبیعی دارند، همین سبب می شود که ظاهر گرمتر و دلنشین تری را در یک معماری بوجود بیاورند.

انواع درب شیشه ای

طراحی دربهای شیشه ای دارای تنوع زیادی است بنابراین بر اساس نوع کاربرد و علایق شخصی گزینه های زیادی برای انتخاب دارید. انواع طراحی درب های شیشه ای عبارتنداز:

  • درب شیشه ای اسلایدی

درب های اسلایدی و یا کشویی به صورت افقی باز و بسته می شوند. پنل های درب در روی یک مسیر ریلی که تنها در سقف و یا سقف و کف جاگذاری شده است به راست و چپ می روند. درب های کشویی کاربری آسانی دارند و دسترسی سریعی را به مناطق دیگر ساختمان می دهند.  به علاوه اینکه برای حیاط خلوت، بالکن، پاسیو و فضای داخلی ساختمانهای تجاری نیز ایده آل هستند.

طراحی های ایده آل تر و جدیدتر این مدل با نام درب لیفت اند اسلاید طراحی شده که پنل درب قبل از حرکت برای جابجایی بهتر کمی لیفت شده و به بالا کشیده می شود و سپس روی ریل می لغزذ. امکان نصب دستگیره نیز برای اطمینان از بسته شدن  نیز در این مدل وجود دارد.

مزیت این درب  این است که به دلیل حرکت افقی در امتداد یک مسیر سبب صرفه جویی در فضا می شود و جابجایی آن آسان است. از معایب آن نیز این است که در صورت زنگ زدگی و سایر آلودگی ها در قسمت های قاب ممکن است حرکت درب ها با مشکل مواجه شود. آلودگی ها و نیازبه پاکسازی مداوم به دلیل برخورد دست ها از معایب رایج این نوع است.

  • درب شیشه ای اتوماتیک

با ظهور درب های شیشه ای که به صورت اتومات و با یک سنسور باز و بسته می شوند اکثر مراکز تجاری، فروشگاه ها، داروخانه، کلینیک، بیمارستان ها و کلینیک ها، بانک ها و خلاصه اکثر ساختمانهای پر رفت و آمد این درب را جایگزین طراحی های قدیمی کرده اند. از مزای این درب ها حرکت بدون دخالت دست، طراحی اسلایدی و صرفه جویی در فضا و دارای ریموت کنترل برای باز و بسته شدن دلخواه آن است.

  • درب شیشه ای لولایی

درب های لولایی معمول ترین نوع درب شیشه ای هستند که نسبت به سایر طراحی ها نیز از قیمت کمتری برخوردارند. اغلب آنها را در پاگرد ساختمانهای اداری و تجاری و یا اکثر فروشگاه ها و مغازه ها می توانید ببینید. امکان نصب قفل نیز در آنها وجود دارد. این درب ها بی صدا باز می شوند و عایق صوتی خوبی هستند اما برای باز و بسته شدن نیاز به فضا دارند، اگر به عنوان درب پارتیشن استفاده شود ممکن است سبب ارتعاش در سایر پنل های مجاور شود.

  • درب محوری یا پیوت

درب های Pivot به اینگونه طراحی شده اند که در حول یک محور که در بالا و پایین مرکز درب قرار گرفته اند می چرخند. اغلب آنها در محیط های داخلی ساختمان قرار می گیرند. از مزایای اینگونه درب ها این است که اندازه آنها کاملا سفارشی است و ظاهری مدرن به ساختمان می دهند. در واقع این نوع درب ها تمام جنبه های درب به خصوص قفل شدن را ندارند و بیشتر برروی جلوه زیبایی آن تأکید شده است.

  • درب تاشو شیشه ای

درب های تاشو از چند پنل شیشه ای با قاب چوبی یا پروفیل فلزی تشکیل شده است که در روی یک ریل می لغزند و پنل ها روی هم به صورت یک آکاردئون جمع می شوند. زیبایی و تفاوت این درب ها سبب تمایز آنها شده است. البته برای مکانهای پر رفت و آمد مورد استفاده قرار نمیگیرند.

مکان مناسب نصب درب شیشه ای

نصب درب های شیشه ای بیشتر در مکانهایی صورت می گیرد که بیشتر جنبه ظاهری آن مورد توجه است. بهترین مکانها برای نصب درب شیشه ای عبارتنداز:

  • ساختمانهای تجاری، ورودی پاساژ هاف فروشگاه و مغازه ها
  • پارتیشن های شیشه ای و اداری
  • ساختمان های مسکونی ورودی راه پله و پاگردها، پاسیو، بالکن ها، سرویس بهداشتی و حمام
  • واحد های اداری، بانک ها، ادارات، شرکت ها
  • بیمارستان ها و داروخانه

رایج ترین شیشه ها در درب های شیشه ای

زمانی که شیشه کاربردی در درب های ورودی و پنجره ها دارد همواره مهمترین موضوع در آنها امنیت و ایمنی است. برای همین موضوع انواع شیشه های زیر در این سازه برای افزایش این دو ویژگی بکار برده می شود.

  • شیشه لمینت

این شیشه از ترکیب دو لایه ورق آنیل شده و کاملاً استاندارد و یک لایه پلی وینیل بوتیرال( PVB) در بین دو لایه شیشه قرار گرفته است. در نتیجه ساختار آن به خوبی ایمن شده و تحت ضربات و درجات بالای حرارتی دچار آسیب نمی شود.

از دیگر ویژگی های این شیشه این است که عایق صدای مؤثر برای محیط های شلوغ، جذب کننده اشعه یووی و حالت شفاف بدون اعوجاج بودن آن است.

  • شیشه سکوریت

شیشه های سکوریت یا ایمن که در برابر تنش های حرارتی مقاوم است. در واقع به دلیل نحوه فرآوری آن تا 5 برابر نسبت به شیشه های معمولی مقاومت گرمایی بالاتری دارد.به علاوه این شیشه بسیار بادوام است و احتمال شکستگی در آن کم است.

شیشه سکوریت که به آن شیشه مقاوم یا سکوریت نیز می‌گویند، برای پنجره‌ها و درهای خارجی بسیار مناسب است. به دلیل فرآیند تولید سریع خنک‌کننده، شیشه در برابر ضربه بسیار بادوام و انعطاف‌پذیر است و احتمال شکستن آن در هنگام شکستگی را کاهش می‌دهد. د هنگام برخورد ضربه شدید به قطعات ریز و بدون لبه های تیز تقسیم می شود بنابران آسیب زا نیست. به مانند شیشه لمینت اشعه مضر خورشید را جذب می کند.

از دیگر شیشه هایی مناسب برای درب های داخلی شیشه های ساتینا و مات است.

نصب درب شیشه ای

اگر تمایل به نصب درب شیشه ای در استان تهران برای پارتیشن ها و سایر بخش های ساختمان داری می توانید با کارشناسان شرکت دیکا آسیا در ارتباط باشید. این شرکت با همکاری با گروه طراحان داخلی و سالها فعالیت در طراحی، تولید و نصب انواع پارتیشن اداری و شیشه ای آماده ارائه محصولات خود به متقاضیان گرامی است.

 اگر تجربه استفاده از درب های شیشه ای را دارید مزایا و معایب آنها را با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button